Τρίτη, Ιουλίου 17, 2018

Και ο Αριδαιώτης Κοβάτσης στο δυναμικό του Α.Σ Γιαννιτσά











Τον αριστεροπόδαρο Αρδαιώτη Δημήτρη Κοβάτση απέκτησε σήμερα ο Α.Σ Γιαννιτσά προσθέτοντας έναν ακόμη ποιοτικό παίκτη στο δυναμικό της
Η σχετική ανακοίνωση
''Ο 23χρονος, Δημήτρης Κοβάτσης (21/04/1995) μέσοεπιθετικός με καταγωγή από τη Αριδαία και συμμετοχές στην Εθνική Παίδων και νέων, είναι το νέο απόκτημα της ομάδας των Γιαννιτσών.
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε τα τελευταία 2μιση χρόνια στη Γ Εθνική, με τον Νέστο πέρσι και τον Αλμωπό Αριδαίας, παλιότερα.έχει παίξει στην Κ 17 και Κ20 του Ατρομήτου, στον Ηλυσιακο Γ' εθνική και Ζάκυνθο Β' εθνική, ενω ποδοσφαιρικά ξεκίνησε από τον Εθνικό Αριδαίας.
Ο Δημήτρης Κοβατσης αγωνίζεται στην επίθεση και στο κέντρο με την ίδια επιτυχία, είναι αριστεροπόδαρος και έχει ύψος 1;83. είναι 'σιγουρα ακόμα ένας αξιόλογος παίκτης, που αναμένεται να βοηθήσει πολύ την προσπάθεια της ομάδος στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.
Ο Α.Σ. αναμένεται να προχωρήσει άμεσα και σε άλλες αξιόλογες μεταγραφές, μια που σκοπός του είναι να έχει ένα δυνατό σύνολο στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.
ο Α.Σ. Γιαννιτσά του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα