Δευτέρα, Ιουλίου 16, 2018

Πλακώθηκαν στο ξύλο οι Εθνικές ομάδες Νέων Ελλάδας και Μαυροβουνίου, ματαιώθηκε το χθεσινό επίσημο φιλικό στην Εδεσσα !










Ο φιλικός αγώνας χάντμπολ μεταξύ των Εθνικών ομάδων Νέων Ελλάδας και Μαυροβουνίου που είχε διαφημιστεί ιδιαίτερα τις παραμονές του και έπρόκειτο να διεξαχθεί χθες στο ΔΑΚ Εδεσσας δεν έγινε ποτέ τελικά , αφού το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές που δημιουργήθηκε την προηγούμενη μέρα κάθε άλλο παρά ευνοούσε κάτι τέτοιο.
Πιο συγκεκριμένα σε προπονητικού χαρακτήρα φιλικό που ..επιχείρησαν να δώσουν τα δύο εθνικά συγκροτήματα το Σάββατο , σημειώθηκε ομα΄δική συμπλοκή μεταξύ παικτών γύρω στο 50ο λεπτό με αφορμή ένα σκληρό μαρκάρισμα και από το...ξύλο που έπεσε δεν αποφεύχθηκαν μάλιστα και τραυματισμοί παικτών. Ετσι οι υπέυθυνοι των αποστολών και οι προπονητές αποφάσισαν την ματαίωση του επίσημου φιλικού της Κυριακής και η Εθνικής μας θα συνεχίσει μέχρι την Πέμπτη την προετοιμασία της στην  Εδεσσα μόνο με προπονήσεις έως ότου την Πέμπτη αναχωρήσει για τα Σκόπια ππροκειμένου να λάβει μέρος στο Ευρωπαίκό πρβτάθλημα Κ 20 που αρχίζει εκεί την Παρασκευή.
Χαρακτηριστικό των συμβάντων είναι και το Δελτίο Τύπου της ΟΧΕ
''Στη χθεσινή (14/7) ανεπίσημη φιλικη αναμέτρηση των δύο ομάδων υπήρξε αρνητική τροπή. Ο αγώνας διακόπηκε στο 50ο λεπτό και ενώ η ελληνική ομάδα είχε το προβάδισμα στο σκορ, καθώς δημιουργήθηκε ένταση μετά από σκληρό μαρκάρισμα σε αθλητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Από τη συμπλοκή υπήρξαν μικροτραυματισμοί, που δεν εμπνέουν καμία ανησυχία.
Από την πλευρά του Μαυροβουνίου ο αρχηγός της αποστολής Blazo Lisicic απολογήθηκε για τη συμπεριφορά των μελών της ομάδας του και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα