Κυριακή, Νοεμβρίου 27, 2016

Ηττα που άφησε πολλές ..πληγές η σημερινή του Αερωπού από τον Φοίβο




Μια ήττα  που άνοιξε επιπλέον πληγές στο ήδη τραυματισμένο "σώμα" του φετινού Αερωπού , υπήρξε η σημερινή που γνώρισε ο Αερωπός στις Συκιές από τον Φοίβο. Καταρχάς το τελικό 25-23 οδήγησε την εδεσσαική ομάδα ξανά κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, με κίνδυνο μάλιστα να παραμείνει εκεί για τους επόμενους ...2 μήνες, αφού ακολουθεί πρόγραμμα "φωτιά " τις επόμενες 6 αγωνιστικές (10η έως 15η) με πεντε παιγνίδια εναντίον ομάδων κορυφής (ΑΕΚ , Δούκας, ΠΑΟΚ, Ξυνή.Διομήδης και ένα ντέρμπυ "ζωής ή θανάτου" με τον ουραγό Αρη Νίκαιας ,όπου η συγκομιδή βαθμών θα απαιτεί "ιδρώτα και αίμα" 
Από την άλλη ο τραυματισμός του Κράλλη από δυνατό μαρκάρισμα ενός πρώην συμπαίκτη του (Μαυρόπουλος) η απουσία για τον ίδιο λόγο του Φάνη Τζουβάρα όπως και οι μόνιμες ενοχλήσεις που νιώθουν  Δημάκης και Παναγιώτης Τζουβάρας μη μπορώντας να προσφέρουν αγωνιστικά βάσει της αξίας και της εμπειρίας τους, περιορίζουν δραματικά πλέον το ετοιμοπόλεμο δυναμικό της ομάδας, ενώ τέλος το κακό  ολοκληρώθηκε σήμερα με την αποβολή του προπονητή της ομάδας από τους "γνωστούς" ρέφερυ Κατσίκη -Μιχαηλίδη οι οποίοι μάλιστα του αποδίδουν στο Φ.Α βαριές εκφράσεις που επισύρουν κίνδυνο μεγάλης τιμωρίας για τον ίδιο και τον σύλλογο, σε συνδυασμό και με τις ύβρεις από οπαδό του Αερωπού οι οποίες αναφέρονται επίσης
Πιο συγκεκριμένα οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα: «Στο 26:06 διακόπηκε το παιχνίδι για να οδηγηθεί έξω από το γήπεδο φίλαθλος, ο οποίος έβριζε επανειλημμένος τους διαιτητές. Οδηγήθηκε εκτός γηπέδου με την συνοδεία αστυνομίας και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά. Στο 59:53 αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του Αερωπού Γιάννης Πηλαλίδης, διότι απευθυνόμενος στους διαιτητές είπε: «Μας έχετε γαμ…. Είστε αρχ.. ξεφτιλισμένοι».

Τα πεντάλεπτα: 4-0, 6-2, 8-4, 11-8, 12-10, 15-11 (ημχρονο), 16-14, 19-16, 19-18, 21-19, 22-20, 25-23 (τελικό
σκορ)
Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Δίλεπτες αποβολές 7-5, πέναλτι: 2/3-0/3
ΦΟΙΒΟΣ : 
 Πόποβιτς,Παπαγεωργίου, (τ/φ) Πίτσιος 2, Μέτσης 5, Βότσης, Μπαλαμός 4, Αλμπανίδης, Παπαδόπουλος,  Ναουμίδης, Δεληζάνος, Ντουλματζής 1, Ματσού 6, Λιάπης 5, Πάτσιας 1, Μαυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Τσαμεσίδης 1.
ΑΕΡΩΠΟΣ (Γιάννης Πηλαλίδης): Αθανασίου 1, Λιούμης (τ/φ) Τζουβάρας Π. 1, Δούγιας 2, Κράλλης 2, Τόιτος, Θεοδωρόπουλος 4, Δημάκης, Ρόμπης,Βαφείδης 1, Σεϊρεκίδης 1, Κυριακού 5, Μπίρντασιτς 4, Μπαντής 2.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απροσδοσδόκητη σφαλιάρα λοιπόν . Ένας αγώνας για τον οποίο προσωπικά θα έβαζα στοίχημα ότι θα τον κερδίζαμε άνετα και ο οποίος ήταν κομβικής σημασίας για την ομάδα μας χάθηκε . Με τις πενιχρές μου γνώσεις για το άθλημα πάντως μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να εξηγήσω πώς μια ομάδα σαν τις Συκιές μπορεί με θεμιτά αθλητικά μέσα να κρατήσει στα 4 γκολ τον γίγαντά μας Ντέρβις Μπίρνταϊτς (δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω αφού δεν είδα το παιχνίδι). Τέλος πάντων η ουσία είναι ότι το άγχος επανήλθε ενώ μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει προχθές με το θέμα της παραμονής και να βλέπαμε για ψηλότερα. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι παιχνίδι με παιχνίδι . Έχοντας και την εικόνα του αγώνα μας με την Πυλαία εξακουθώ να υποστηρίζω ότι είμαστε καταφανέστατα καλύτερη ομάδα από Αίγιο , Πυλαία , Συκιές και Νίκαια. Με το καλό κερδίζοντας τα παιχνίδια με Νίκαια (μέσα - έξω ) , Αίγιο και Συκιές (μέσα) και Πυλαία (έξω) θα φτάσουμε τους 14 πόντους οπότε (λογικά ) δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα για την παραμονή . Προσωπικά πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και ένα τουλάχιστον παιχνίδι στην έδρα μας από τα τρία δύσκολα με ΑΕΚ , Άργος και Βέροια. Εμείς είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας και τα στηρίζουμε και στα δύσκολα . Ψυχραιμία και αποφασιστικότητα λοιπόν και με τη βοήθεια του Θεού όλα θα πάνε καλά . Πρώτιστα να είναι υγιείς οι παίκτες μας και να μην έχουμε τραυματισμούς όπως αυτός του Γιάννη Κράλλη ( δεν γνωρίζω φυσικά την σοβαρότητα του και του εύχομαι γρήγορη ανάρρωση ). Ευχαριστώ για τη φιλοξενία ,Κυριάκος Κωφίδης Έδεσσα 29/11/2016.

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα