Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19, 2016

Εδεσσαικός-Μελίσσι 3-1 (βίντεο)


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και ευχές για καλές γιορτές και επιστροφή στους αγώνες με υγεία το νέο έτος πρώτα ο Θεός. Στο παιχνίδι προχθές δεν ήμουν αλλά με βάση όσα είδα στο site δυο παρατηρήσεις όχι πολύ ευχάριστες :
1) Αυτή η ιστορία με την αναποτελεσματικότητά μας στο τελείωμα των ευκαιριών φοβάμαι μήπως κάπου μας στοιχίσει. Δεν μπορεί ένα παιχνίδι που με βάση την απόδοση των ομάδων έπρεπε να το τελειώσουμε με ένα καθαρό 5-0 τουλάχιστον , να μετατρέπεται λόγω της σωρείας των χαμένων ευκαιριών και ενός μεγάλου ανθρώπινου λάθους σε ένα αγχωτικό 3-1. Η απώλεια των ευκαιριών τις περισσότερες φορές (κατά τη γνώμη μου) οφείλεται σε μια αδικαιολόγητη διστακτικότητα και έλλειψη αποφασιστικότητας καθώς και σε περιττή επίδειξη ομαδικότητας. Στον τομέα αυτό θα πρέπει να δουλέψουν παίκτες και τεχνικη ηγεσία.
2) Η εικόνα του γηπέδου μας είναι επιεικώς θλιβερή . Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε μαύρο χάλι οι κερκίδες και οι άλλοι έξω από το γήπεδο χώροι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο φυσικά καταλαβαίνω ότι είναι αδύνατο να γίνουν παρεμβάσεις εν μέσω χειμώνα και μάλιστα τόσο ξερού όπως ο φετεινός. Ωστόσο (κατά τη γνώμη μου πάντα) , θα πρέπει να δρομολογηθούν από τώρα οι προγραμματισμοί για την βελτίωση της εικόνας του γηπέδου ( σε όλα τα επίπεδα) , εν όψει και της ανόδου μας στην νέα χρονιά.
Τέλος κατά την ταπεινή μου άποψη , δεν χρειάζονται κινήσεις που θα διαταράξουν τις ισορροπίες και το άριστο κλίμα στην ομάδα. Θα πορευτούμε με τους άξιους παίκτες μας μέχρι το τέλος της περιόδου (αρκεί να είναι υγιείς βέβαια).Και πάλι συγχαρητήρια και καλές γιορτές.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία , Κυριάκος Κωφίδης Έδεσσα 20/12/2016.

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα