Τρίτη, Ιουνίου 13, 2017

Γιάννης Παντακίδης ''Να καταφέρουμε του χρόνου ,πιο πολλά από φέτος, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας'''




Ο εμβληματικός πλέον αρχηγός της ομάδας βόλλευ του ΠΑΟΚ και "τρις'' πρωταθλητής Ελλάδας από το 2014 μίλησε χθες στο ''paokvolley.gr,'' τονίζοντας την δύναμη που ''έβγαλε'' φέτος η ομάδα στα δύσκολα και εκφράζοντας την ελπίδα να καταφέρει ακόμη πιο πολλά σε Ελλάδα και Ευρώπη έχοντας δίπλα της τον κόσμο 
Αναλυτικά τα όσο είπε ο Σκυδραίος Κεντρικός του 'Δικεφάλου''
“Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Από την αρχή είχαμε πολλούς τραυματισμούς, όμως στα κρίσιμα ματς δείξαμε πόσο δυνατοί είμαστε. Στο τέλος τα καταφέραμε με την κατάκτηση του τίτλου μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού. Αναμφίβολα ήταν η στιγμή που σημάδεψε την χρονιά που πέρασε και ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.




style="background-color: white; color: #555555; font-size: 16px;">Για την επόμενη σεζόν εύχομαι να μην έχουμε τους τραυματισμούς της περασμένης χρονιάς, να είμαστε δυνατοί και να καταφέρουμε πιο πολλά από ότι φέτος. Βρισκόμαστε ήδη στους ομίλους του Champions League και ελπίζω να κάνουμε μια καλή ευρωπαϊκή πορεία.
Όσο για τους φιλάθλους μας...εννοείται ότι τους θέλουμε διπλά, και ακόμα πιο κοντά μας στις δύσκολες στιγμές. Ελπίζω να τους χαρίσουμε ξανά αυτό το ωραίο δώρο......το πρωτάθλημα!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα