Σάββατο, Ιανουαρίου 27, 2018

Γ΄ Εθνική : Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Μ.Αλεξάνδρου Τρικάλων για Εδεσσαίο διαιτητητή πριν από τον ΕδεσσαΪκό...








Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησίας του  Εδεσσαίου Σιδηρόπουλου και των βοηθών του στον αγώνα του με την Αλεξάνδρεια (1-1) εξέδωσε ο Μ.Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας , λίγα εικοσιτετράωρα πριν υποδεχθεί τον Εδεσσαίκό

Το σχετικό κέιμενο

"Μετά το σημερινό και για ακόμη μια φορά άδικο αποτέλεσμα της ομάδας μας απέναντι στον γειτονικό σύλλογο του Φίλιππου Αλεξάνδρειας, εμείς ως διοίκηση συντάσσουμε την εξής επιστολή διαμαρτυρίας προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Αναγκαζόμαστε δυστυχώς από τα πρώτα παιχνίδια του δευτέρου γύρου και έχοντας ήδη χαμένους 7 ως 8 βαθμούς από διαιτητικά λάθη στον 1ο γύρο του Πρωταθλήματος, να βρεθούμε στο ίδιο έργο θεατές.Να πούμε ένα απλό μπράβο στον διαιτητή της σημερινής αναμέτρησης κ. Σιδηρόπουλο και τους βοηθούς επόπτες συνεργάτες του στο έγκλημα, για το ρεσιτάλ της ύπουλης και πονηρής διαιτησίας τους.

Συγκεκριμένα στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ το σκορ είναι 0-1 υπέρ μας γίνεται καταφανέστατο πέναλτι μετά από τράβηγμα του ποδοσφαιριστή μας Πατσιαβούρα αλλά στην συγκεκριμένη φάση, ο κ. Σιδηρόπουλος έκανε τα στραβά μάτια.
Μετά από 5 περίπου λεπτά , ο συνεργάτης του Β’ επόπτης κόβει με οφσάιντ τον ποδοσφαιριστή μας Παρσόπουλο που βγαίνει μόνος του από πλάγια θέση στα αντίπαλα καρέ ενώ είναι καλυπτόμενος κανονικά από ποδοσφαιριστές της Αλεξάνδρειας.
Για τις υπόλοιπες αποφάσεις του δεν θα μιλήσουμε, άλλωστε οι φίλαθλοι που ήταν στο γήπεδο τις είδαν με τα μάτια τους.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!!!!
Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας προς όλες τις αρμόδιες αρχές του πρωταθλήματος.
1ον Προς την ΕΠΣ Ημαθίας : Η διοίκηση της ένωσης μας κρίθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Δυστυχώς Κύριοι δεν μπορείτε να διαφυλάξετε τα συμφέροντα των 3 ομάδων του νομού μας σε αντίθεση με άλλες διοικήσεις ενώσεων που είναι αντάξιοι των περιστάσεων.
2ον Προς τον κ. Καλύβα : Θέλουμε να επιστήσει την προσοχή του στους ορισμούς διαιτητών για τα εναπομείναντα παιχνίδια της ομάδας μας. Δεν θα ανεχθούμε άλλη τέτοια εχθρική διαιτησία σαν την σημερινή.
Κλείνοντας είναι κρίμα για την αντίπαλη ομάδα να πανηγυρίζει μια ισοπαλία στην έδρα της (κατά τα λεγόμενα τους) ερχόμενη αντιμέτωπη με ένα χωριό. Κύριοι εμείς τις ισοπαλίες τις πανηγυρίζουμε μόνο όταν μας δίνουν πρωταθλήματα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα