Παρασκευή, Αυγούστου 10, 2018

ΕΠΟ :Εντονη φημολογία στην Αθήνα για προκήρυξη εκλογών στην Γενική Συνέλευση της 27ης Αυγούστου !!












Γενική Συνέλευση των Ενώσεων Μελών της έχει συγκαλέσει η ΕΠΟ για τις 27 Αυγούστου με την παρακάτω πρόσκληση
"Σύγκληση Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης τη Δευτέρα 27.08.2018 και ώρα 10.00 στο ξενοδοχείο Divani Caravel της Αθήνας με θέματα α) την εκλογή μελών των δικαστικών οργάνων και των υπευθύνων άσκησης πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων και β) την εκλογή μελών της εκλογικής επιτροπής του άρθρου 54 του καταστατικού της Ε.Π.Ο. και εναρμόνιση του κώδικα αρχαιρεσιών της Ε.Π.Ο. με τις διατάξεις του καταστατικού. Η θητεία των δικαστικών οργάνων της Ε.Π.Ο. ολοκληρώνεται στις 2 Σεπτεμβρίου 2018."

Ωστόσο .επειδή η Παράταξη της πλειοψηφίας εμφανίζεται εσχάτως χωρισμένη σε δύο "στρατόπεδα" αυτά του Σαββίδη και του Μελισσανίδη δηλαδή , στην Αθήνα φημολογείται έντονα ότι ο μεταξύ τους εμφύλιος θα φθάσει στα άκρα την ημέρα της Γ.Σ  σε σημείο τέτοιο που να είναι αναπόφευκτη πλέον η προσφυγή σε νέες πρόωρες κάλπες.
Πόσο μάλλον από την στιγμή κατά την οποία το Αθηναϊκό ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ (σύσσωμο πλέον μαζί και με την ΑΕΚ) δεν θέλει με τίποτα στην θέση του προέδρου έναν Θεσσαλονικιό όπως ο Γραμμένος , προωθώντας ήδη άλλες ...συναινετικές  λύσεις με φαβορί τον άλλοτε "πρίγκιπα" και ...ακόλουθο του Μελισσανίδη τώρα  στα στερνά του Ντούσαν Μπάγιεβιτς (...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα