Δευτέρα, Οκτωβρίου 28, 2019

Με ψυχή το Μελίσσι ,3-2 στο τέλος τους Προμάχους











   Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Μελισσίου, η τοπική ΔΟΞΑ νίκησε την ανανεωμένη και ιδιαίτερα ισχυρή ομάδα των Προμάχων με σκορ 3-2.
   Οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ήσαν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, που δυστυχώς, οι επιθετικοί, τις σπατάλησαν και σίγουρα θα μπορούσαν να πετύχουν πιο ευρεία νίκη, το τελικό σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα.
Με το ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκα πολύ δυνατά και κατάφεραν στο 23΄ να προηψηθούν με σουτ του Σαρρή και στο 35΄να κάνουν το 2-0 με τον εκπληκτικό για μιαακόμη φορά Κυζιρίδη. Και ενώ όλα έδειχναν ότι η συνέχεια θα ήταν ένας υγιεινός περίπατος για τους ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ,  οι οποίοι συνεχώς δημιουργούσαν τελικές καιέχαναν ευκαιρίες στο 45΄αναπάντεχα, οι φιλοξενολυμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Γκάζι, σκορ με το οποίο έληξε το α΄ημίχρονο. Με την λεναερξη του β΄ημιχρλονου οι γηπεδολυχοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν, δημιούργησαν κι έχασαν πλήθος ευκαιριών. Στο 71΄μια αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Ζούζουλα άφησε με 10 παίκτες τους γηπεδούχους. Και στθ 75΄από λάθος στηνάμυνα των γηπεδούχων ο Τρίψης έγραψε το 2-2.  Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 84΄ και πάλι με τον Κυζιρίδη έγραψαν το τελικό  3-2.
Η διαιτησία του κ. Ταγκαλίδη με λάθη.
ΜΕΛΙΣΣΙ (.ΓΥΡΙΧΪΔΗ΅), Γεωργιάδης,Κοκκινίδης, Ξανθόπουλος, Τζάτζης, Κυργερίδης, Ζούζουλας, Γεωργιάς, Μητρέτζης (Γιοβάνογλου), Σαρρής (Χατζηδάκης)Κυζιρίδης, Πισμισάκης (Ασλανίδης), 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα