Τρίτη, Μαρτίου 24, 2020

Κορωναϊός :Λευκορωσία η χωρα που ακόμη επιτρέπονται...όλα παρά τα 81 κρούσματα !!








Προς το παρόν,Λευκορωσία  έχει  81 κρούσματα Κορωναίού που μοιάζουν παραδόξως λίγα για μια χώρα 9 εκατομμυρίων κι αυτό κατά πάσα πιθανότητα  οφείλεται στο ότι δεν έχουν ληφθεί ιδιαίτερα μέτρα ελέγχου  και εντοπισμού μολυσμένων με τον ιό, αν και τα επίσημα στοιχεία αναφέρουν πως έχουν διεξαχθεί τεστ σε 21.000 άτομα. Ο αριθμός αυτός γίνεται ακόμα πιο παράξενος αν συνυπολογιστεί πως ο μέσος όρος ζωής εκεί είναι κοντά στα 72 έτη, από τα χαμηλότερα της Ευρώπης.
Εξάλλου, τα πρώτα κρούσματα αφορούσαν ανθρώπους που είχαν επιστρέψει από διακοπές από την Αυστρία και την Ιταλία. Πάντως, περίπου 20 από τους νοσούντες έχουν αναρρώσει και πάρει εξιτήριο από τις εκεί κλινικές.
Σε κάθε περίπτωση, ούτε οι αθλητικές εκδηλώσεις έχουν διακοπεί, με το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα να συνεχίζει απτόητο, ούτε τα μπαρ, τα καφέ και τα μουσεία ή τα σχολεία έχουν κλείσει. Δεν θα ήταν ανεδαφικό να πούμε πως η Λευκορωσία ίσως να έχει πάει ένα βήμα παραπέρα την ανοσία της αγέλης, μιας και δεν προκύπτει από τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης ότι αυτό το…yolo είναι μια ξεκάθαρη επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα