Τετάρτη, Ιουνίου 17, 2020

ΕΠΟ :Ξεκάθαρα απέναντι στην πολιτική Αυγενάκη ο Αντωνίου " Εάν αλλάξει ο νόμος παραμονή εκλογών θα δείχνει σκοπιμότητα"







Ο νυν Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Στέργιος Αντωνίου παραμένει ως γνωστόν ενεργό στέλεχος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας , ωστόσο ενόψει εκλογών στην ποδοσφαιρική  Ομοσπονδία εμφανίζεται πλέον ξεκάθαρα αντίθετος με τις επιλογές της κυβέρνησης στο θέμα και ειδικά του αρμόδιου Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη
Μιλώντας πιο συγκεκριμένα χθες   και αφού είχε αποτύχει παταγωδώς η προσπάθεια του Ολυμπιακού και των "δορυφόρων" (με τις ευλογίες πάντα της κυβέρνησης...) για μετάθεση των εκλογών το επόμενο καλοκαίρι ,ο κ. Αντωνίου τάχθηκε εναντίον της αλλαγής εκλογικού νόμου και τόνισε στο ράδιο 'Μετρόπολις"

"Για να πάει καλά το ποδόσφαιρο δεν θα πρέπει να αλλάζει ο νόμος των εκλογών παραμονή των εκλογών. Οτιδήποτε και να γίνει δείχνει σκοπιμότητα. Εάν πάμε σε μια διαδικασία να ψηφίζουν όλες οι ομάδες. Η UEFA έδειξε ότι δεν προτίθεται να υπάρξει κάποια αλλαγή. Η Ελλάδα είναι στην εποπτεία των ομοσπονδιών και εάν κάποιος θέλει να αλλάξει το σύστημα θα πρέπει να είναι μακροπρόθεσμα αλλιώς θα δείχνει σκοπιμότητα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα