Κυριακή, Ιουλίου 12, 2020

Α.Σ Σεβαστιανά : Μεταγραφές από Α1 πήρε Βάινα και Γρηγοριάδη !!

















Οι σχετικές ανακοινώσεις 


"Η Διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει την συμφωνία με τον Γιάννη Γρηγοριάδη.
Ένα γνώριμο σε εμάς άτομο καθώς κατάγεται από το χωριό μας κάτι το οποίο μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίζουμε το ποιόν του σαν άνθρωπο αλλά και σαν ποδοσφαιρική αξία.
Την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στον Ορφέα Ριζαρίου στον οποίο ήταν ενταγμένος τα τελευταία 7 χρόνια. Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας όπου και έφερε την άνοδο στην Α1 και την ίδια χρονιά τον τίτλο του υπερπρωταθλητή της Α κατηγορίας.
Ενώ κατά την χρονιά 2013-14 κατέκτησε και το κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας με την ομάδα του Ορφέα Ριζαρίου.
Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην προγενέστερη ομάδα του χωριού μας Σεβάστεια 90 (2009-12) και στην Δόξα Μαυροβουνίου ( 2012-13 )
Τον καλωσορίζουμε πίσω από όπου ξεκίνησε, του ευχόμαστε υγεία πάνω απ'όλα και καλή αρχή στην οικογένεια όπου έχει δημιουργηθεί από πέρσι στον σύλλογο μας. Αναμένουμε να τον δούμε να αγωνίζεται ξανά με τα χρώματα των Σεβαστιανών.




"Η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει την συμφωνία και την ένταξη του Δημήτρη Βάινα στο δυναμικό του συλλόγου."
Ο Δημήτρης Βάινας προέρχεται από το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας καθώς την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στον Ορφέα ριζαρίου στον οποίο  ήταν  τα τελευταία οκτώ χρόνια. Την πρώτη του εμφάνιση στα γήπεδα της ερασιτεχνικής κατηγορίας την έκανε με την ομάδα της ΑΕ Κλεισοχωρίου.
Μεγάλοι σταθμοί στην πορεία του παίκτη έως τώρα είναι η κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας με τον Ορφέα ριζαρίου την χρονιά 2013 - 2014 και η επίτευξη της ανόδου στην Α1 κατηγορία.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε Καλή αρχή στον σύλλογο μας με υγεία και διάθεση ώστε να πρεσβεύει τα ιδεώδη και τα ιδανικά του συλλόγου εντός και εκτός του γηπέδου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα