Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020

Δήμαρχε Έδεσσας, υπάρχουν "γόηδες" "κυρίες" και "χυλόπιτες" στον Συνδυασμό σου;













Μήπως είναι ώρα να πάρεις θέση  για ολα "αυτά" Τακη Γιάννου και να πάψεις να παριστάνεις τον ανήξερο πίσω απο την "ηχώ" σου?
Γιατί σαν να μαζεύτηκαν "πολλά" τις τελευταίες εβδομάδες, δε νομίζεις?
Πρώτα ο ειδικός  σου σύμβουλος  που μπήκε στο στόχαστρο μετά ο  σοβαρός πρόεδρος της Κοινότητας Έδεσσαςπου  δέχθηκε ειρωνείες και τώρα ο "ανεμιστηρας λάσπης" που έχει στηθεί στην... αυλή σου άρχισε να" λερώνει" κι άλλους...
Γιατί ο "ξεπεσμένος γόης" και η "κυρια" που ριχνει "χυλοπιτες" μάλλον στην δική σου Παράταξη ανήκουν, αφού εαν ηταν από τους αντιπάλους συνδυασμούς θα τους είχε(ς)" κρεμάσει" ηδη στα "μανταλάκια"
Αρα?
Και για να έχουμε καλό ρώτημα γίνονται αλήθεια τέτοια πράγματα στον" αγγελικά πλασμενο" κόσμο της Αυτοδιοίκησης  και δη της εξουσίας? Υπάρχουν δηλαδή "γόηδες" που την "πέφτουν" σε "κυρίες", οπως γράφεται;
Αδυνατώ να το πιστέψω...
Εσύ όμως τι θέση παίρνεις αλήθεια, τα υιοθετείς ολα αυτά ή τα διαψεύδεις?
Γιατί στο κάτω - κάτω της γραφής μετρημένοι στα δάχτυλα είναι και οι κύριοι και οι κυρίες της Παράταξης, δεν θεωρείς άδικο να τους παίρνει η "μπάλα της λάσπης" ολους και όλες και εσύ να σφυρίζεις αδιάφορα?
Αλλα και στην Αντιπολίτευση να ανήκουν δεν θα έπρεπε ύστερα απο τέτοιες αναφορές  να παρεμβεις, ωστε να μην αιωρούνται τέτοιες  ηθικες μομφές για το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας?
Κι όταν μαλιστα όλα αυτά διαδίδονται απο την "αυλή" σου?
Τι λες, ειναι σωστό?
Υ. Γ Και εισαι υποχρεωμένος να πάρεις θέση, ειδικά όσο εξακολουθείς να δέχεσαι "συγκεκριμένα" tag
Ξέρεις ποια εννοώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα