Σάββατο, Αυγούστου 22, 2020

Αναγέννηση Γιαννιτσών:Έναρξη Ακαδημίας στις 31 Αυγούστου




"Η ακαδημία ποδοσφαίρου της Αναγέννησης Γιαννιτσών ξεκινάει την λειτουργία της, τη Δευτέρα 31 Αυγούστου και ώρα 17:00, με στόχο να έχει και φέτος μια παραγωγική χρονιά και να μπορέσει να εκπαιδεύσει σωστά, αλλά και να αναδείξει παιδιά τα οποία στο μέλλον θα φορέσουν τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Αναγέννησης, όπως συμβαίνει άλλωστε φέτος, όπου βλέπουμε πολλά παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας μας, να είναι στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.
Υπεύθυνος της Ακαδημίας της Αναγέννησης αναλαμβάνει από την φετινή σεζόν ο Βασίλης Ρώνης, που γνωρίζει καλά τον σύλλογο αφού υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας στην Β’ Εθνική, φορώντας τη φανέλα της ομάδας για 11 χρόνια.
Ο κ. Ρώνης ανέφερε για το ξεκίνημα ότι «είμαστε ικανοποιημένοι από τη δουλειά που γίνεται στην ακαδημία τα τελευταία χρόνια και που είναι ο αιμοδότης της πρώτης ομάδας, καθώς και φέτος αρκετά παιδιά ανέβηκαν ή γύρισαν στην Αναγέννηση. Έχουμε ένα καλό επιτελείο προπονητών, με νέα παιδιά και προπονητές που είναι καταρτισμένοι και στόχος μας είναι κάθε χρόνο, παιδιά της ακαδημίας να ανεβαίνουν από τα τμήματα υποδομής και να φτάνουν στη πρώτη ομάδα».
Και φέτος η Ακαδημία ποδοσφαίρου της Αναγέννησης τροφοδότησε την πρώτη ομάδα με τον Φλώρο Γιώργο να παίρνει ήδη μέρος στην προετοιμασία, ενώ πολλά παιδιά που έχουν γαλουχηθεί σε αυτήν την ακαδημία βρίσκονται στο φετινό ρόστερ της Αναγέννησης όπως οι: Χαραβιτίδης Ανδρέας, Κάρτζιος Γιώργος, Κατηριάδης Γιώργος.
Επίσης ο Στεφανίδης Ζαχαρίας, ένα παιδί της Ακαδημίας της Αναγέννησης που έδωσε το παρών και στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την πρώτη ομάδα, πήρε μεταγραφή για τα Τρίκαλα και τη Β’ Εθνική, ενώ και ο Τσομπάνης Μανώλης από την ακαδημία μας φέτος έχει ξεκινήσει προετοιμασία με την Κ15 του ΠΑΟΚ.
Οι εγγραφές της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της Αναγέννησης για παιδιά γεννημένα από το 2005 έως και το 2016, θα πραγματοποιούνται  καθημερινά 18:30-19:30 στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας στον Πλατανότοπο, όπου πραγματοποιεί και την προετοιμασία της η πρώτη ομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο 6980885817 Κος Βασίλης Ρώνης."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα