Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29, 2020

Α.Α Γιαννιτσών ; Ο Σάββας Παπαδόπουλος για την παρουσία του συλλόγου στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ δίπλα στους μεγάλους της Θεσ/νίκης




" Με αφορμή την απόφαση συμμετοχής μας σε τρεις ειδικούς ομίλους της ΕΠΣΜ  με τους γεννηθέντες  το  2004 , 2005  και 2006  κάνω  τις εξής σκέψεις :

Λένε πως οι "ειδικοί" όμιλοι στην ΕΠΣΜ έχουν ομάδες πάρα πολύ δυνατές  που στο πέρασμα τους  αφήνουν πίσω πληγές .... 

Θέλω  να δούμε τι θα κάνει μια ομάδα από την περιφέρεια, (όπως εμείς) ,με τα "μεγαθήρια" των ΠΑΕ  και τους λοιπούς «μεγάλους» της συμπρωτεύουσας που διαθέτουν όλα τα  εφόδια,  πρακτικά και θεωρητικά  για εξαιρετική  δουλειά σε υψηλό επίπεδο. Αυτό είναι το ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί. 

Θέλω να πιστεύουμε πως δεν θα μετανιώσουμε για την συμμετοχή μας.  

Θέλουμε να παίζουμε με τούς καλύτερους για να γίνουμε εκλεκτοί       Θέλουμε να μετρηθούμε με τούς καλύτερους για να δούμε αν απέχουμε και πόσο. 

Θέλουμε να δούμε εάν έτσι όπως είμαστε , μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. 

Θέλουμε να δούμε εάν παίζουν  ρόλο  η πίστη που έχουμε για τις ικανότητες μας.

Θέλουμε να παλέψουμε γιατί κατεβαίνουμε στο γήπεδο  από αγάπη με ψύχη και καρδιά. 

Θέλουμε να το  δοκιμάσουμε  διότι  έχουμε φιλοδοξίες και είναι θεμιτό να έχουμε φιλοδοξίες για κάτι παραπάνω, για κάτι πιο ωραίο, για κάτι υψηλότερο  συνδυάζοντας το ιδανικά με το όνειρο μας.

Ενδέχεται να σκοντάψουμε, να πληγωθούμε, να πέσουμε και να πονέσουμε …       ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, είμαστε υποχρεωμένοι να σηκωθούμε  και με ψηλά το κεφάλι να τερματίσουμε. 

Στην ζωή,  οι ΑΡΧΕΣ και η πίστη μας στις  ΑΞΙΕΣ θα μας κρατάνε όρθιους και όχι το «σπρώξιμο» και το «μέσον»,  ιδού λοιπόν η Ρόδος ιδού και το πήδημα!"!!


Σάββας Παπαδόπουλος                                                                                                                                        ΑΑΓ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα