Τρίτη, Οκτωβρίου 20, 2020

Τέλος ο Ηρακλής από την Α1 Ανδρών του βόλεϊ λόγω χρεών !



Υποβιβάζεται στην Β΄Εθνική καθώς οι περίφημοι νέοι επενδυτές αποδείχθηκαν 'φούσκα'" και παιρνει και αυτό το τμήμα τον πικρό δρόμο του ποδοδσφαίρου

Η σχετική ανακολίνωση 

Το ΔΣ του ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 2015 με θλίψη ανακοινώνει τη μη κάθοδο της ανδρικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Volleyleague.

Από την διακοπή του περσινού πρωταθλήματος τον Μάρτιο, είχαμε δημόσια δηλώσει ότι σε περίπτωση που δεν ψηφιστεί ο νέος Κανονισμός Σχέσεων με τον ΠΑΣΑΠ και η υποχρεωτικότητα των διακανονισμών με τους αθλητές, ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στην Α1. Μετά την αποτυχία της συμφωνίας με αποκλειστική υπαιτιότητα του ΠΑΣΑΠ, ο ΗΡΑΚΛΗΣ ήρθε σε συμφωνία με τον Γεωργιανό επιχειρηματία Λεβάν Σαχράτζε, ο οποίος ανέλαβε την διοίκηση του ΤΑΑ και με την συνέντευξη που παραχώρησε την Δευτέρα 05/10/20 ανακοίνωσε δημόσια την συμφωνία μας και όρισε τον κ. Απόστολο Τσιπίδη Πρόεδρο του ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ 2015.

Τις επόμενες ημέρες ο κ. Σαχτράτζε εξόφλησε τις μέχρι εκείνη τη στιγμή οικονομικές υποχρεώσεις του ΤΑΑ προς τους αθλητές της φετινής ομάδας καθώς και κάποιες προηγούμενες εκκρεμότητες. Το δε νομικό επιτελείο του ΤΑΑ πήρε από τον ίδιο τον κ. Τσιπίδη, εντολές για επαφές και ραντεβού με τους πρώην αθλητές που τους οφείλονταν χρήματα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα