Πέμπτη, Δεκεμβρίου 17, 2020

Εισαγγελική πρόταση για την "Συμμορία'" : "Στημένος" ο αγώνας Ολυμπιακός-Βεροιας ,3-0 αλλά με ευθύνη των ηττημένων !! Αθώος λόγω... παραγραφής ο Μαρινάκης

 



Ο εισαγγελέας Λακαφωσης στην σημερινή του πρόταση στο Εφετείο για την υπόθεση της "Συμμορίας" του ελληνικού ποδοσφαίρου  θεωρεί τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βέροια (3-0)  του 2013  "στημένο"  αλλά προτείνει την ενοχή  μόνο  παικτών και παραγόντων της Ημαθιωτικης ομάδας (...)

Δηλαδή του τότε μεγαλομετόχου  Γιώργου Αρβανίτη  του παράγοντα Γιώργου Λαναρή, καθώς επίσης των ποδοσφαιριστών Μπάρμπα και Παυλίδη για τους οποίους μάλιστα ο κ. Λακαφώσης έκανε λόγο για "προκλητικά απαθή" στάση στο πρώτο και 3ο γκολ του Ολυμπιακού.

Αντιθέτως για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους υπόλοιπους επτά κατηγορούμενους για "Συμμορία" προτείνεται η απαλλαγή τους λόγω παραγραφής 

Οι υπόλοιποι είναι  Γιώργος Σαρρής (πρώην πρόεδρο ΕΠΟ), Θόδωρος Κουρίδης, Αριστείδης Σταθοπουλος, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Νίκος Προύντζος (πρώην παράγοντες ΕΠΟ), Γιώργος Δούρος (πρώην πρόεδρο ΚΕΔ), Θανάσης Μπριάκος (πρώην μέλος της ΚΕΔ).

Τέλος ο εισαγγελέας  προτείνει  ενοχή του πρώην διαιτητή Βαγγέλη Δημητρόπουλου για τον αγώνα Κυπέλλου του 2012 ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα