Δευτέρα, Μαρτίου 01, 2021

Πρακτικές Ολυμπιακού και στην Δικαιοσύνη. Αναφορά Κούγια στον Αρειο Πάγο κατά του Εισαγγελεά που προφυλάκισε τον Λιγνάδη !


 

Στην απέλπιδα προσπάθεια του να αθωώσει τον πελάτη του από την κατηγορία της παιδεραστίας ο Κούγιας φαίνεται πως χρησιμοποιεί ακόμη και τις περυσινες πρακτικές του Ολυμπιακού κατά των διαιτητών μετά από κάθε αρνητικό αποτέλεσμα
Όπως δηλαδή η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ δια του μακαρίτη πλέον Σάββα Θεοδωρίδη είχε μηνύσει πέρυσι διαιτητές ύστερα από ανεπιτυχή αποτελέσματα ,έτσι τώρα ο... γνωστός ποινικολόγος και φίλος του Μαρινάκη προχωρά όπως έκανε σήμερα σε αναφορά στον Άρειο Πάγο εναντίον του... Εισαγγελέα που αποφάσισε την προφυλάκιση Λιγνάδη !
Κι όλα αυτά με μια κυβέρνηση απούσα εντελώς από την υπόθεση ,που αποφεύγει να πάρει αποστάσεις από τον συγκεκριμένο δικηγόρο ,μολονότι αυτός την εμπλέκει διαρκώς ως ...θύμα πλεκτάνης ,προκειμένου να ενισχύσει έτσι την υπερασπιστική του επιχειρηματολογία 
Και μια κυβέρνηση επίσης που ενώ καλύπτει πολιτικά την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη στις επιθέσεις ΣΥΡΙΖΑ δεν τολμά καν να πάρει θέση στην απειλή Κούγια για υποβολή μήνυσης εναντίον της επειδή είχε χαρακτηρίσει τον Λιγνάδη "επικίνδυνο άνθρωπο"
Πώς να μην επανέρχεται , συνεπώς, ξανά το αγωνιώδες ερώτημα του ...1965 στην πολιτική ζωή της χώρας :
Ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα