Δευτέρα, Αυγούστου 23, 2021

Τηλεοπτικα SL :Το συνδρομητικό "καρτέλ" της Αθήνας "πνίγει" τον ΠΑΟΚ ,αλλά ουδείς αντιδρά. Γιατί ?

 




Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει το φετινό καλοκαίρι με το τηλεοπτικό συμβόλαιο του ΠΑΟΚ και ακατανόητη ,αν μη τι άλλο ,η στάση  της ΠΑΕ και του επικοινωνιακού της μηχανισμού 

Είναι δυνατόν ο "Δικέφαλος" των 5 τίτλων την τελευταία πενταετία να "πνίγεται" από το συνδρομητικό  "καρτέλ " των αθηναϊκών συμφερόντων και να σύρεται σε συμφωνία 7-8 εκ.οταν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μιλούν για ...οκταψηφια νούμερα και να μην βγαίνει  ούτε ψίθυρος αντίδρασης στην Θεσσαλονίκη και ολόκληρο το Πανελλήνιο ?

Και μιλάμε για τον ΠΑΟΚ που όλες οι οπαδικες  μετρήσεις τον φέρνουν πάνω από την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια και ουσιαστικά 2ο αφού οι Παναθηναϊκού άνω των 55-60 ετών ,ζούνε πλέον με τις αναμνήσεις και τα βίντεο του Γουέμπλεϊ και του ...Δώνη  στο Άμστερνταμ και οι πιο νεαροί είναι αποκλειστικά  μπασκετικοί της εποχής Διαμαντίδη , Ομπράντοβιτς και  "έξη αστέρων" .η ασχολούμενοι διολου με τους "Μπουζούκηδες" 

Αυτός ο ΠΑΟΚ λοιπόν με το 2ο πιο  δυναμικό και ενεργό κοινό πελατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό ,να πάρει 3-4 εκ. λιγότερα από την ΑΕΚ της...φάπας και τον έκτρωμα του Αλαφούζου ? 

Και να τον εμπαίζουν έτσι επί μήνες για να τον αναγκάσουν πάλι στα "φραγκοδιφραγκα" του paok tv  με τα τόσα έξοδα και προβλήματα ,όταν οι ανταγωνιστές του στο ΠΟΚ θα "κολυμπούν" στα σίγουρα και καθαρά εκατομμύρια της (γαύρο)nova και της cosmote ?

Με ποιά κριτήρια ελεύθερης οικονομίας αλήθεια ,την οποία ευαγγελίζεται η σημερινή κυβέρνηση και τα επιχειρηματικά συμφέροντα που την στηρίζουν ? 

Αλλά η μεγαλύτερη απορία είναι γιατί δεν ακούγονται  φωνές οργής και καταγγελίας όλο αυτό το χρονικό διάστημα της αισχρης αθηναϊκής διαπλοκής και συμπαιγνιας σε βάρος του ΠΑΟΚ ? 

Που είναι η ΠΑΕ και οι "γύρω-γυρω" της επικοινωνίας να θίξουν το ζήτημα στην πραγματική του σκανδαλώδη διάσταση ..

Γιατί σιωπούν ?







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα