Τρίτη, Ιουνίου 28, 2022

Αριστοτέλης Σκύδρας : Το αίτημα στην Πολιτεία για 50.000 ευρώ και η έδρα στο ΔΑΚ Καλυβίων !

 




 Το οικονομικό και η έδρα του Αριστοτέλη στην Volleyleague μετά τον χαρακτηρισμό του ΔΑΚ Σκύδρας ως ακατάλληλου απασχόλησαν κυρίως την χθεσινή Γ.Σ του συλλόγου . Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν

"Η περσινή προκήρυξη δεσμευόταν για την καταβολή του ποσού των 50.000,00€ στους συλλόγους της κατηγορίας για το δεύτερο εξάμηνο του 2021 και ανά 50.000,00€ για τα δύο εξάμηνα του 2022. Το ποσό του πρώτου εξαμήνου έχει ήδη καταβληθεί στους συλλόγους που συμμετείχαν πέρυσι στην Volleyleague,και έχουμε ήδη υποβάλει αίτημα απαιτώντας την καταβολή της δόσης του δεύτερου εξαμήνου και εμείς.



Σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος , η αυτοψία που έγινε από τον πρόεδρο την Λίγκας απέδειξε την ακαταλληλότητα του κλειστού γυμναστηρίου της Σκύδρας. Έτσι , πρέπει όλοι να συστρατευτούμε ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα σύντομα. Δεχόμενοι τη γνώμη των αρμόδιων πως οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την εκπόνηση μελέτης απαιτούν διάστημα τριών μηνών , πρέπει να υπάρξει συντονισμός ώστε να εγκατασταθεί εργολάβος το αργότερο τον Οκτώβριο γιατί είναι αδύνατο να αποξηλωθεί η στέγη τον χειμώνα. Έτσι , εξ ανάγκης , η ομάδα θα χρειαστεί να προετοιμαστεί και ενδεχομένως να αγωνιστεί για κάποιες αγωνιστικές στο κλειστό των Καλυβίων , το οποίο όμως επιβάλλεται να συντηρηθεί και να εξοπλιστεί κατάλληλα σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτει η διοργανώτρια αρχή. Σε συζήτηση που έγινε το πρωί στο Δημαρχείο, καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως οι δύο αυτοί στόχοι είναι εφικτοί και πρέπει οι Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου να δείξουν τον συντονισμό που απαιτείται ώστε να μην υπάρξει απόκλιση από τα χρονοδιαγράμματα."


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα