Τρίτη, Νοεμβρίου 07, 2017

Η εκπληκτική φετινή πορεία της Δόξας Μελισσίου στην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας





Όρθιοι: Φωστηρόπουλος, Τζάτζης, Μιχαηλίδης, Ρομάντζης, Βασιλειάδης, Βερβελές, Καθιστοί: Νορσάτζε, Άνι, Λιτοβολής, Σιδηρόπουλος (Πέπε), Χατζηδάκης.
Η φετινή πορεία της ιστορικής ΔΟΞΑΣ Μελισσίου, εντυπωσιάζει το φίλαθλο κόσμο της Πέλλας. Μετά την 5η αγωνιστική, φιγουράρει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1, αφήνοντας 5 και 6 βαθμούς κάποια από τα φαβορί του πρωταθλήματος.
Όμως τίποτε δε χαρίζεται, όπως δηλώνει ο κόυτς Θεοδόσης Ντιμτσούδης. Η εντυπωσιακή πορεία αυτής της Ομάδας, με τα καλύτερα στατιστικά: αήττητη, καλύτερη άμυνα, μια από της καλύτερες επιθέσεις με τρία γκολ σε κάθε παιχνίδι, με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος το Π. Μαμμή με 8 γκόλ,
είναι κάποια από τα στοιχεία που πιστοποιούν και επιβεβαιώνουν την αξία της Ομάδας των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ. Η πραγματικότητα των επιτυχιών βρίσκεται αλλού:
Ø Στο άριστο οικογενειακό κλίμα της ΔΟΞΑΣ,
Ø Στην ΑΡΙΣΤΗ συνεργασία Διοίκησης και Προπονητή,Ø Στην νοικοκυρεμένη και εύρυθμη λειτουργία του Σωματείου. Δεν έχει καμία οφειλή προς τρίτους.
Ø Στη σκληρή δουλειά Προπονητή-Ποδοσφαιριστών,
Ø Στο άριστο συνδυασμό, έμπειρων και νεων ιδιαίτερα, ταλαντούχων ποδοσφαιριστών,
Ø Στο πλούσιο ρόστερ της Ομάδας , η οποία διαθέτει 2-3 ποδοσφαιριστές, ισάξιους σε κάθε θέση.
Ø Στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν το έμψυχο υλικό. Δέον να σημειωθεί ότι τουλάχιστο12 εξ αυτών αγωνίσθηκαν σε ομάδες Α΄, Β΄και Γ΄Εθνικής κατηγορίας (Σερέτης Άρη Θεσσαλονίκης, Πανσερραϊκό, Αναγέννηση, Μαμής Αναγέννηση, Φάβας Αναγέννηση, Χατζηδάκης Αναγέννηση, Κρύα Βρύση, Νάουσα, Ρομά- ντζης, Αναγέννηση, Βερβελές Αναγέννηση, Φωστηρόπουλος Αναγέννηση, Δομουκτσίδης Κέρκυρα,
Σιδηρόπουλος (Πέπε) Αναγέννηση, Αλμωπό, Τσάτζης Εθνικό, Τουλγαρίδης Πάικο Γουμένισσας, Νορσάτζε Αναγέννηση κλπ.
Τα αποτελέσματα των 5 πρώτων αγωνιστικών ήταν τα εξής:
1. ΔΟΞΑ- ΠΡΟΜΑΧΟΙ 2-1
2. Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ –ΔΟΞΑ 0-4
3. ΔΟΞΑ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ 4-0
4. Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ- ΔΟΞΑ 1-1
5. ΔΟΞΑ –ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ 1-0.
Την 6η αγωνιστική αγωνίζεται εντός έδρας με τη ΔΟΞΑ Π.Μυλοτόπου, παιχνίδι που θα κερδίσει άνευ αγώνα, λόγω αποχώρησης του Μυλοτόπου από το πρωτάθλημα με σκορ 3-0 και με συνολική βαθμολογία 16 βαθμούς.
Στους στόχους της Διοίκησης είναι να αποκτηθούν ένας επιθετικός από Ομάδα Γ΄ εθνικής και ένας στόπερ από την Α1 Πέλλας, καθώς και ένας νεαρός 16χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής από τη Μικτή Πέλλας.
Βέβαια όπως συχνά τονίζει ο προπονητής, αλλά κι ο εμπειρος Κ. Φάβας, όταν τους ρωτάνε,που το πάει η ΔΟΞΑ; Η ρεαλιστική απάντηση που δινεται είναι: να κερδίζει το επόμενο παιχνίδι και να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο.
http://www.pellasports.gr/pellawp/wp-content/uploads/2017/11/%CE%B8%CE%B9%CE%BF%CE%B8.jpg

Πανηγυρισμοί των ποδοσφαιριστων της ΔΟΞΑΣ για το γκολ στο ντέρμπι με τη ΔΟΞΑ Εξαπλατάνου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα