Σάββατο, Ιανουαρίου 06, 2018

Κάλεσμα της Διοίκησης του ΦΑΣ Νάουσα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας , για το αυριανό παιγνίδι με τον Αλμωπό




"Φίλαθλοι, η νέα χρονιά ξεκίνησε και μαζί της συνεχίζεται η προσπάθεια του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Είναι μία προσπάθεια δύσκολη, απαιτητική και σε έναν όμιλο ανταγωνιστικό με καλές ομάδες. Στόχος της ομάδας μας είναι να φτάσει όσο γίνεται πιο ψηλά, σε μία θέση που αξίζει στην ιστορία της. Για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι αναγκαία η υποστήριξη ΟΛΩΝ.
Η Διοίκηση του Συλλόγου προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο. Πολύτιμη είναι η υποστήριξη που έχει ο Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ από τον Δήμο Νάουσας, τη Δημοτική Αρχή και το Δημ. Συμβούλιο, η οποία ευελπιστούμε να έχει συνέχεια και τη νέα χρονιά. Επίσης, σημαντική είναι η ενίσχυση που προσφέρουν οι χορηγοί της ομάδας μας και μάλιστα σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία. Πάνω από όλα ο σύλλογος μας χρειάζεται την στήριξη των φιλάθλων, οι οποίοι με την παρουσία τους στο γήπεδο και με το χειροκρότημά τους, μπορούν να δώσουν φτερά στην ομάδα μας και να την οδηγήσουν σε νίκες.
Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, η ομάδα μας υποδέχεται την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στο Δημ. Στάδιο Νάουσας (ώρα έναρξης 15:00) τον ΑΛΜΩΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Καλούμε τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και με την υποστήριξή τους να δώσουν δύναμη στην ομάδα για τη ΝΙΚΗ!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!



ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΚΩΔΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα