Τετάρτη, Ιουλίου 04, 2018

Α.Σ Γιαννιτσά : Οριστικά θα συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδας , εγκρίθηκε η εισήγηση της Επιτροπής για τους τροπαιούχους των ΕΠΣ , από το Δ.Σ της ΕΠΟ !








Τα Γιαννιτσά επιστρέφουν φέτος στις Εθνικές Κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου μέσω του νεοσύστατου Α.Σ και του ΑΦΜ της Δόξας Μαυροβουνίου , αλλά θα θα έχουν ταυτόχρονα την δυνατότητα της συμμετοχής και στην δευτερη σπουδαιότερη εγχώρια διασυλλογική διοργάνωση , το Κύππελλο Ελλάδας , μαζί με επαγγελματικές ομάδες !
Πιο συγκεκριμένα το Δ.Σ της ΕΠΟ ΄έκανε δεκτή πρόσφατα την εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπή για συμμετοχής από φέτος στο Κύππελο Ελλάδας και των 53 κυπελλολυχων Ενώσεων της προηγούμενης σεζόν και έτσο ο Α.Σ Γιαννιτσά θα λάβει μέρος και σε αυτό το θεσμό , αφού η Δόξα Μαυροβουνίου είχε σηκώσει τον Γεβρουάριο την αντίστοιχη "κούπα" του Νομού επικρατώντας με 1-0 στον τελικό του Αλμωπού.
Η Διοίκηση του συλλόγου παρακολουθεί εξ αρχής το θέμα και είδε με ικανοποίηση την οριστική αυτή εξέλιξη , αναμένοντας πλέον την Προκήρυξη του φετινού Κυπέλου ώστε να μάθει τις ημερομηνίε ςτης κλήρωσης και των πρώτων αγωνιστικών .
Βάσει του συστήματος διεξαγωγής που θα ισχύει οι 53 κυπελούχοι Ενώσεων 2017-18 θα αγωνιστούν αρχικά μεταξύ τους σε δύο γύρους , ώστε να προκύψουν οι 16 που θα αναμετρηθούν με τις ισάριθμες ομάδες της Φούτμπολ Λίγκ. στον γ΄γύρο
Ακολούθως οι 16 που θα επικρατήσουν μαζί με τις ισάριθμες της Σουπερλίγκα (σύνολο 32) θα συγκροτήσουν τους 8 ομίλους των 4 ομάδων ης δ' φάσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα