Δευτέρα, Νοεμβρίου 19, 2018

Μια από τα ίδια και η Εθνική του Αγγελου. Πειράματα με ανενεργούς παίκτες και μετριότητες και ...ήττα ντροπής 0-1 από την Εσθονία.Συμπεριφορές "χωριού" από τον Παπασταθόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)











Στο βασικό σχήμα οι ...πρωταθλητές ...Μπακάκης, ...Λαμπρόπουλος...Μπακασέτας και οι Καρέλης ,Σάμαρης που έχουν ξεχάσει ποτε έπαιξαν για τελευταία φορά με τις ομάδες τους , ενώ μπήκε ως αλλαγή ..ανανέωσης ο 35ρης Τοροσίδης.
''Κερασάκι στην τούρτα"οι συμπεριφορές "χωριού" απέναντι στον διαιτητή από τον κορυφαίο υποτίθεται σύγχρονο έλληνα ποδπσφαιριστή  της Μπουντεσλίγκα και της Πρέμιερ Λιγκ Σωκράτη Παπασταθόπουλο...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο καλημέρα . Η ήττα αυτή ήταν από τις ντροπιαστικότερες στην ιστορία . Δεν με ενδιαφέρει ποιοι έπαιζαν (πρωταθλητές , μη πρωταθλητές , νέοι , γέροι κλπ) αλλά όποιοι και να ταν αυτοί έπρεπε να βγάλουν τον εθνικό και τον αθλητικό εγωισμό τους και να καθαρίσουν το παιχνίδι χωρίς πολλά πολλά . Το μεγάλο κρίμα είναι ότι ο κόσμος λατρεύει την Εθνική Ομάδα , απόδειξη ότι αυτό το αδιάφορο ( υποτίθεται) παιχνίδι είχε φοβερή τηλεθέαση ( όπως και αυτό με τη Φινλανδία και όλα) . Τώρα για τον Παπασταθόπουλο συμφωνώ ότι η συμπεριφορά του θύμιζε τοπικό αλλά από την άλλη ήταν ο μόνος που έβγαζε κάποιο πάθος και πείσμα για να σπρώξει τους υπόλοιπους . Τέλος η προχθεσινή ντροπή θα έχει πιθανότατα σαν σοβαρή επίπτωση μια πολύ δύσκολη κλήρωση για τα προκριματικά του EURO 2020 . Μάλλον θα έχουμε στον όμιλο δύο θηρία και από την άλλη δεν θα υπάρχει η δυνατότητα διεκδίκησης της πρόκρισης μέσω του NATION LEAGUE . Όπως και να χει θα πρέπει ο Αναστασιάδης να επιλέξει έναν κορμό από 22 το πολύ παίκτες οι οποίοι θα είναι αποφασισμένοι να παλαίψουν μέχρι τέλους για την πρόκριση . Όχι πειράματα αλλά και τέρμα στην αδιαφορία . Ευχαριστώ Κωφίδης Κ.

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα