Παρασκευή, Νοεμβρίου 23, 2018

Μαθαίνουν αντιπάλους στο Κύπελλο σήμερα , Αερωπός Εδεσσας και Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών








Σήμερα το μεσημέρι στις 12.30 θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της ΟΧΕ οι κληρώσεις των φετινών Κυπέλλων χάντμπολ Ανδρών και Γυναικών.Αναλυτικά
ΑΝΔΡΕΣ
Στην κληρωτίδα της ΟΧΕ θα μπουν οι Ολυμπιακός ΣΦΠ/ Όμιλος Ξυνή, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ   ΑΣΕ Δούκα, Διομήδης Άργους, Αερωπός Έδεσσας, Φίλιππος Βέροιας, ΧΑΝΘ, Φοίβος Συκεών, ΑΕΣΧ Πυλαίας, Πανελλήνιος, Ιωνικός ΝΦ, Νηρεύς, Βριλήσσια, Τελαμών Σαλαμίνας, ΓΣ Παπασιδέρης, Φαίακας Κέρκυρας, Ζαφειράκης Νάουσας, ΓΑΣ Κιλκίς, Αρχέλαος Κατερίνης, Πρωτέας Άρτας, Απόλλων Καλαμαριάς.

Από την κλήρωση του πρώτου γύρου θα προκύψουν δέκα ζευγάρια  δύο ομάδες θα προκριθούν στο δεύτερο γύρο χωρίς αγώνα. Οι αγώνες του πρώτου γύρου θα διεξαχθούν στις 1-2 Δεκεμβρίου 2018.

Στον δεύτερο γύρο θα μπουν στην κληρωτίδα οι δέκα νικήτριες του πρώτου γύρου και οι δύο ομάδες που πέρασαν χωρίς αγώνα. Θα προκύψουν τέσσερα ζευγάρια και ακόμη τέσσερις ομάδες θα προκριθούν στους προημιτελικούς χωρίς αγώνα. Οι αναμετρήσεις του δεύτερου γύρου θα διεξαχθούν την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018. Η κλήρωση των προημιτελικών και των ημιτελικών θα διενεργηθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2018.



Ο τίτλος δεν θα κριθεί φετος σε φάιναλ φορ, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά σε τελικό, ενώ η ημιτελική φάση περιλαμβάνει διπλούς αγώνες.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Στις Γυναίκες δήλωσαν συμμετοχή και θα μπουν στην κληρωτίδα οι ΟΦΝ Ιωνίας, ΠΑΟΚ Αναγέννηση Άρτας, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, Πανόραμα, Φίλιππος Βέροιας, Εθνικός Κοζάνης, Βέροια 2017.
Θα διεξαχθεί κλήρωση τόσο για την προημιτελική φάση (1-2/12), όσο και για την ημιτελική φάση που οι αγώνες θα διεξαχθούν έδρα- έδρα (26-27/1/2019 και 2-3/2/2019), ενώ ο τελικός έχει οριστεί για τις 16-17/2/2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα