Παρασκευή, Δεκεμβρίου 21, 2018

Αρης :Ο μεγαλοεπενδυτής από το Αγγελοχώρι Ημαθίας προανήγγειλε απολύσεις και αποχωρήσεις και συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη κορυφής μετά τον αποκλεισμό ,στην ...Αθήνα !








....Παρουσία Παντελίδη και Διαμαντοπουλο.Φήμες  ότι η σύσκεψη θα λάβει χώρα σε ...σουίτα του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης" διαψεύδονται ως αναληθείς και κακόβουλες...

10 σχόλια:

Θεόδωρος Χλωρίδης είπε...

«Μεγαλοεπενδυτής», ο οποίος χρωστάει εκατομμύρια ευρώ στους απλήρωτους εργαζόμενους των πρώην σούπερ μάρκετ του, ο οποίος ευθύνεται για την εξαθλίωση χιλιάδων ανθρώπων, ο οποίος είναι ο ηθικός αυτουργός της αυτοκτονίας μίας πρώην υπαλλήλου του από τα Γιαννιτσά, η οποία δεν άντεξε την κοροϊδία και την εξαθλίωση, ο οποίος σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου θα σάπιζε σε ένα κελί. Στο ψευδοκράτος, όμως, που αποκαλείται Ελλάδα, το οποίο κυβερνάται από μαφιόζους, ναρκοεμπόρους και προδότες, ο «κύριος» αυτός κουβαλάει και τον τίτλο του «ιδιοκτήτη ομάδας - μεγαλοεπενδυτή».

Ανώνυμος είπε...

Χλωριδη φασιστα πισω στην τρύπα σου. Είσαι πολύ υποκριτής να βρίζεις τον Καρυπίδη ως ηθικό αυτουργό αυτοκτονίας και ταυτόχρονα να τρομοκρατείς ο ίδιος εργάτες γης για τα δικαιώματα τους.

Θεόδωρος Χλωρίδης είπε...

2:28 Ανώνυμη αδελφάρα, σου γαμάω την πουτάνα την μάνα και κάνεις μπανιστήρι.
Έχω χωράφια, μωρή πουστάρα, για να έχω εργάτες γης;
Γιατί μωρή ξεφωνημένη λούγκρα, δεν βάζεις το όνομα σου;

Υ.Γ.: Φασίστες σου γαμάνε την οικογένεια, και σαν καλή ανωμαλάρα, το απολαμβάνεις με έναν δονητή καρφωμένο στην μαρξιστική κωλοτρυπίδα σου.

Θεόδωρος Χλωρίδης είπε...

Μη μάθω ποιος είσαι, ξέρασμα κοπροπλάγνας κτηνοβάτισσας. Θα σε πάω γαμιώντας, μέχρι την ξεχειλωμένη μουνότρυπα της πουτάνας της μάνας σου. Γαμημένο σκουλήκι που ψωνίζεσαι με πακιστανούς υποπίθηκους.

GoodNightRedSide είπε...

@2:28 Καλώς το πουτανάκι του Καρυπίδη, που κυκλοφορεί στις πιάτσες λαθρομεταναστών, για να βάλει κρέας στην αναρχοάπλυτη τρύπα του. Τράβα στην γιάφκα σου, τελειωμένο πρεζόνι, σπερματοζητιάνα πουστάρα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΤ. είπε...

ΡΕ ΦΛΩΡΕ, ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ; ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑΠΟΥΝΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑς (ΟΠΩς ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ); ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ; ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗς ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥς ΟΣΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ.

Θεόδωρος Χλωρίδης είπε...

ΓΙΑΝΗΣ ΚΕΤ: Μην απορείς, είναι ο γνωστός ανδρισμός των αριστερών παρταλιών. Γράφουν ανώνυμα, επιτίθενται δέκα σε έναν, καίνε ζωντανούς ανθρώπους (Τράπεζα Μαρφίν), είναι σεσημασμένοι προδότες, κάνουν μπάνιο κάθε Οκτώβριο (για να τιμήσουν την «Οκτωβριανή Επανάσταση), γουστάρουν να βλέπουν τις μάνες τους στο κρεβάτι με πακιστανούς, ψάχνουν για εραστές στην Γιαννιτσών και στη Συγγρού, το παίζουν ανθρωπιστές αλλά δεν δίνουν ούτε ψίχουλο στα «κακόμοιρα προσφυγάκια», είναι γεμάτοι συμπλέγματα και μισούν τη χώρα τους (δεν γράφω «πατρίδα», καθώς κανένα αριστερό υποκείμενο δεν έχει πατρίδα). Αυτό το μαρξιστικό σαπρόφυτο, το οποίο κρύβεται στην κυλότα της μάνας του, βγήκε να ρίξει την μαλακία του, καλυπτόμενος από το γνωστό αριστερό θράσος και την ανωνυμία του. Η φαντασία του, είναι μάλλον επηρεασμένη από την πρέζα και τα πολλά μπάφο που καταναλώνει (άλλο ένα προσόν των σκουπιδιών της «αριστεράς και της προόδου). Ούτε είχα ποτέ μου εργάτες γης, ούτε και τρομοκράτησα ποτέ κανέναν εργάτη γης. Όποιος έχει αποδείξεις, καλοδεχούμενες.

Θεόδωρος Χλωρίδης είπε...

GoodNightRedSide: Δεν είναι μόνο πουτανάκι του Καρυπίδη, αλλά και του κάθε Καρυπίδη. Και να είσαι σίγουρος, παρά τα όσα μπινελίκια του έριξα, ότι αν με συναντήσει στο δρόμο, δεν θα μου ζητήσει τον λόγο. Ο γνωστός αριστερός «ανδρισμός»...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΤ. είπε...

ΧΛΩΡΙΔΗ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ, ΧΑΧΑΧΑΑΑΑ.

GoodNightRedSide είπε...

@Θεόδωρος Χλωρίδης: Μα έτσι είναι η συντριπτική πλειοψηφία των αριστερών: Ρουφιάνοι των αφεντικών, χαφιέδες, σπιούνοι, μαντρόσκυλα του συστήματος και θρασύδειλοι.
Θυμάσαι τα κοπρόσκυλα του ΠΑΜΕ, τα οποία είχαν κάνει ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από το κυνο-βούλιο, τότε που ο λαός ήταν έτοιμος να μπει και να κάψει το μπουρδέλο;
Ξεχνάς τον «προλετάριο» τσιφλικά - αγροτοπατέρα, Μπούτα, τότε που από τη μία δήθεν έστηνε αγροτικά μπλόκα, και από την άλλη, δώριζε μπουκάλια με τσίπουρο στον Τσίπρα;
Καρκίνωμα είναι και πρέπει να ξεριζωθεί. Τιμή σου να σε αποκαλεί «φασίστα», ένα εξώγαμο του Τσαουσέσκου.
Καλές γιορτές να έχουμε, χωρίς άλλα αριστερά κόπρανα.

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα