Σάββατο, Μαΐου 25, 2019

Εδεσσαϊκός ;Κανονικά στο Κύπελλο Ελλάδας της νέας σεζόν παρά την αναδιάρθρωση,θα ξεκινήσει από τον Αύγουστο















Παρά την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την δημιουργία 3 επαγγελματικών Κατηγοριών .η ΕΠΟ συνεχίζει να παρέχει  το δικαίωμα σε Ερασιτεχνικές ομάδες Κυπελλούχες των Ενώσεων τους όπως ο  φετινός Εδεσσαϊκός στην ΕΠΣ Πέλλας ,να συμμετέχουν στο επόμενο Κύπελλο Ελλάδας
Σύμφωνα με το νέο πλάνο διεξαγωγής της διοργάνωσης στις τρεις πρώτες φάσεις (από τον Αύγουστο)  θα πάρουν μέρος μόνο οι κυπελλούχοι των ΕΠΣ εκτός αυτών που ήταν ομάδες Γ΄ Εθνικής και ανέβηκαν στη Φούτμπολ Λιγκ.(όπως η Βέροια π.χ)
Οι 14 ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ και οι 12 ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 θα ξεκινήσουν από την 4η φάση, στην οποία όπως και στις προηγούμενες οι αγώνες θα είναι μονοί.

Οι 14 ομάδες της Σούπερ Λιγκ θα εισέλθουν  στη διοργάνωση από την πέμπτη φάση, για τη διεξαγωγή της οποίας οι προτάσεις είναι δύο. Η… παραδοσιακή με τη δημιουργία οκτώ ομίλων και τη διενέργεια τριών αγωνιστικών και η νέα πρόταση που προβλέπει οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1 και οι δύο πρώτες της Φούτμπολ Λιγκ να δώσουν διπλούς αγώνες με τις υπόλοιπες ομάδες.

Στην έκτη φάση στην οποία θα έχουν προκριθεί 16 ομάδες προβλέπεται πάλι χωρισμός σε δύο γκρουπ «ισχυρών» - «ανίσχυρων» με βάση τη βαθμολογία των ομάδων στην προηγούμενη περίοδο.

Στην προημιτελική και στην ημιτελική φάση προβλέπονται διπλοί αγώνες και τέλος προτείνεται η καθιέρωση διπλού τελικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα