Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2019

Ερώτηση-καταγγελία Ρυσάφη στο Δημοτικό Συμβούλιο Εδεσσας για το κατάπτυστη και διχαστική ανάρτηση περί "φιλοσκοπιανών" του γνωστού "παπαγάλου" του Γιάννου. '"Δεν έχω σχέση" απάντησε ο Δήμαρχος , αλλά με ποιόν ήταν τετ-α-τετ μόλις χθες...?






Ο Αντώνης Ρυσάφης ,το μοναδικό μέλος του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου Εδεσσας που επανεξελέγη στις 26 Μαίου , έφερε στην τελευταία συνεδρίαση της Τρίτης  το θέμα της κατάπτυστης εμετικής και διχαστικής  για την πόλη προεκλογικής ανάρτησης του ...γνωστού "παπαγάλου" του Δημάρχου ,σύμφωνα με την οποία "η Εδεσσα ανήκει στους εδεσσαίους και όχι στους φιλοσκοπιανούς" υπονοώντας  προφανώς τους άλλους συνδυασμούς πλην Γιάννου
Ο κ. Ρυσάφης κατήγγειλε  το σοβαρό και προσβλητικό αυτό  ζήτημα για το...63% των Εδεσσαιων δημοτών που ψήφισαν άλλες Παρατάξεις στον α΄ εκλογικό γύρο ,με ερώτησή του προς τον Δήμαρχο καλώντας τον ουσιαστικά να ξεκαθαρίσει την θέση του ,λόγω των ιδιαίτερα στενών σχέσεων που διατηρεί με το εν λόγω "πρόσωπο" που φέρεται μάλιστα να είναι και μέλος του επικοινωνιακού του "τιμ" σε μόνιμη βάση και όχι μόνο προεκλογικά !!!
Ο Γιάννου όπως αναμενόταν έκανε τον ανήξερο , απαντώντας "δεν έχω σχέση" και εν συνεχεία μάλιστα αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο "εν λόγω" πήρε το λόγο  εντός Δημοτικού Συμβουλίου (ως τι άραγε?) και επιτέθηκε μάλιστα φραστικά στον κ. Ρυσάφη ,χωρίς να σπεύσει κάποιος να τον "συμμαζέψει" πλην κάποιων φιλότιμων προσπαθειών του προέδρου κ. Γκιούρου...
Τι εννοούσε όμως ο Γιάννου όταν έλεγε πως "δεν έχει σχέση" με τα "έργα και τις ημέρες" του "εν λόγω" ,διότι ο φωτογραφικός φακός άλλα μαρτυρά 
Και τον εμφανίζει μόλις χθες σε δημόσιο χώρο να βρίσκεται σε στενό τετ-α-τετ με τον συντάκτη της ανάρτησης , δείχνοντας μάλιστα να τον ακούει πολύ σοβαρά , κιόλας !!!
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο λοιπόν  , δεν έχει μεν καμία σχέση με την ανάρτηση" αλλά  προφανώς  και ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ διατηρεί ... γενικότερα  στενές σχέσεις με τον "συγκεκριμένο" 
ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΕΣ  μάλιστα που να συνομιλεί ...σοβαρά και  ...ιδιαιτέρως μαζί του , αλλά για  ποιά  θέματα ,αλήθεια???
Και πως δικαιολογεί άραγε ο Δήμαρχος τα καθημερινά και ανεξέλεγκτα "σούρτα φέρτα" του  'εν λόγω" εντός του Δημοτικού Μεγάρου , όσα χρόνια βρίσκεται αυτός στην εξουσία??




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα