Σάββατο, Μαρτίου 14, 2020

Σταματούν και οι προπονησεις ολων των αθλητικών ομαδων με απόφαση Αυγενακη..








... 






... Αφου πρώτα εδωσε την σχετική συγκατάθεση ο αγαπημένος του Ολυμπιακός
Στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης που δημοσιεύτηκε χθες  βράδυ με τίτλο «Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού» εκτός από τις καφετέριες, τα εστιατόρια, τα κομμωτήρια, τα πρακτορεία ΟΠΑΠ κλπ γίνεται λόγος για κλείσιμο, σε πρώτη φάση από 14 έως 27 Μαρτίου, «των αθλητικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων γυμναστικής καθώς και των αθλητικών ομίλων, με εξαίρεση των αθλητών και ομάδων που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του τρέχοντος έτους».
Όπου «αθλητικοί όμιλοι» η απόφαση εννοεί όλες τις ομάδες, για παράδειγμα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ. Με απλά λόγια, γίνεται λόγος για απαγόρευση των ομαδικών προπονήσεων το διάστημα αυτό, είτε σε δημόσιους χώρους, είτε σε ιδιωτικά προπονητικά κέντρα (ο Κωδικός Αριθμός Δραστηριότητας των οποίων είναι μέσα στις απαγορεύσεις) υπό τον φόβο της εξάπλωσης του κορωνοϊου. Έπραξε δηλαδή, το αυτονόητο αφού ποιος ο λόγος να γίνονται ομαδικές προπονήσεις με τον κίνδυνο του ιού να εγκυμονεί, ενώ δεν διεξάγονται αγώνες.
Κάθε παίκτης πάντως, θα μπορεί να κάνει ατομικές προπονήσεις (αυτό επιτρέπεται) για να διατηρηθεί σε φόρμα, όταν με το καλό αρχίσουν (;) πάλι οι αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα