Σάββατο, Αυγούστου 08, 2020

Αλμωπός :25 παίκτες στη α' φάση των δοκιμών για την Κ 19















"Παρουσία του τεχνικού της ομάδας Γιώργου Τυριακίδη και του βοηθού του Γιώργου Σγούρδα, αλλά και του Γενικού Αρχηγού Χρήστου Δούμου πραγματοποιήθηκαν Παρασκευή και Σάββατο, στο γήπεδο της Σωσάνδρας οι δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών για την στελέχωση της ομάδας Κ19 του συλλόγου.
Περίπου 25 ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρόν, με σκοπό να δείξουν το ταλέντο τους, ενώ παρόντες ήταν από τις υποδομές της ομάδας μας οι Χρήστος Χατζηγιαννίδης, Γιάννης Κανωτίδης, Απόστολος Κώνστας και Κώστας Καρράς, ενώ για ανταλλαγή ιδεών και υποστήριξη για τα τμήματα υποδομής, βάση της εμπειρίας του, ήταν ο κ.Θόδωρος Σαββίδης Τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων υποδομών της SKODA Ξάνθης.
Παρόντες από πλευράς διοίκησης ήταν οι κ.κ Νάσος Μποτσφάρης, Κωνσταντίνος Ιγνατίδης, Παναγιώτης Μπαλκαντζής, Γιώργος Εμμανουηλίδης, Γιάννης Τσιτιρίδης, Μπάμπης Αντωνιάδης και Κωνσταντίνος Κουτσουράς.
Ο δεύτερος γύρος των δοκιμών με ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2002, 2003, 2004 θα συνεχιστεί την Τρίτη 18/8 και την Τετάρτη 19/8 και ώρα 17.15, στο γήπεδο της Σωσάνδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα