Δευτέρα, Οκτωβρίου 12, 2020

Κύπελλο Ελλάδας: Η προκήρυξη για Αλμωπό και Εθνικό Γιαννιτσών

 



 



 


1η φάση (28/10/2020)

Θα λάβουν μέρος οι πενήντα τρεις (53) Κυπελλούχες Ομάδες των Ενώσεων. Μετά από κλήρωση θα προκριθεί μία (1) ομάδα άνευ αγώνα στην επόμενη φάση και οι υπόλοιπες πενήντα δύο (52), αφού κατανεμηθούν σε έξι (6) ζώνες με γεωγραφικά κριτήρια θα δημιουργήσουν είκοσι έξι (26) ζευγάρια, από τα οποία μετά από μονούς αγώνες αποκλεισμού θα προκύψουν είκοσι έξι (26) νικήτριες ομάδες, οι οποίες μαζί με την μία (1) ομάδα που θα προκριθεί άνευ αγώνα θα συμμετάσχει στην επόμενη φάση.

Συνεπώς το σύνολο των ομάδων που θα προκριθούν για την 2η φάση θα είναι είκοσι επτά (27). Η ανωτέρω διαδικασία θα τροποποιηθεί αναλόγως με τον αριθμό των δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων. Στην εν λόγω φάση εάν το αποτέλεσμα του αγώνα δεν αναδεικνύει νικητή, τότε εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 20 παρ. 6α του Κ.Α.Π. (ημίωρη παράταση και πέναλτι)

2η φάση (04/11/2020)
Θα συμμετέχουν οι είκοσι έξι (26) νικήτριες ομάδες από την 1η φάση και η μία (1) ομάδα που προκρίθηκε άνευ αγώνα. Σύνολο είκοσι επτά (27) ομάδες.

Μετά από κλήρωση θα προκριθεί στην επόμενη φάση άνευ αγώνα μια (1) ομάδα. Οι είκοσι έξι (26) ομάδες θα κατανεμηθούν σε 4 ζώνες με γεωγραφικά κριτήρια.

Θα σχηματιστούν δέκα τρία (13) ζευγάρια και θα προκύψουν δέκα τρεις (13) νικήτριες ομάδες μετά από μονούς αγώνες οι οποίες μαζί με την μια (1) ομάδα άνευ αγώνα θα προκριθούν στην επόμενη φάση.

Συνολικά θα προκριθούν δέκα τέσσερεις (14) ομάδες. Η ομάδα που θα προκριθεί άνευ αγώνα από την 1η φάση, θα μπει στην κληρωτίδα και δεν μπορεί να προκριθεί άνευ αγώνα και στην 2η φάση. Στην εν λόγω φάση εάν το αποτέλεσμα του αγώνα δεν αναδεικνύει νικητή, τότε εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 20 παρ. 6α του Κ.Α.Π. (ημίωρη παράταση και πέναλτι).

3η φάση (18/11/2020)
Θα συμμετέχουν οι δέκα τρεις (13) νικήτριες ομάδες της 2ης Φάσης και η μια (1) ομάδα άνευ αγώνα. Σύνολο ομάδων δέκα τέσσερις (14).

Συμμετέχουν και οι δέκα εννέα (19) ομάδες της Football League. Σύνολο ομάδων τριάντα τρεις (33).

Σχηματίζονται δύο (2) γκρουπ δυναμικότητας. Το πρώτο (1ο) γκρουπ δυναμικότητας, αποτελείται από τις δέκα τέσσερις (14) ερασιτεχνικές ομάδες που προκρίθηκαν από την 2η φάση και το δεύτερο (2ο) γκρουπ δυναμικότητας αποτελείται από τις δέκα εννέα (19) ομάδες της Football league. Μετά από κλήρωση δημιουργούνται δέκα τέσσερα (14) ζευγάρια. Προκρίνονται 14 ομάδες.

Από το 2ο γκρουπ δυναμικότητος παραμένουν πέντε (5) ομάδες και διεξάγεται εκ νέου κλήρωση από την οποία προκύπτουν δύο (2) ζευγάρια. Προκρίνονται 2 ομάδες.

Η μία (1) που παραμένει μετά την κλήρωση προκρίνεται στην επόμενη φάση άνευ αγώνα. Προκρίνεται 1 ομάδα. Συνολικά θα προκριθούν δέκα επτά (17) ομάδες.

Οι αγώνες είναι μονοί και διεξάγονται στις έδρες των αδυνάτων (1ο γκρουπ). Οι δύο (2) αγώνες μεταξύ των τεσσάρων (4) ομάδων της Football League θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων που κληρώθηκαν πρώτες. Σύνολο αγώνων :16

Στην εν λόγω φάση εάν το αποτέλεσμα του αγώνα δεν αναδεικνύει νικητή, τότε εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 20 παρ. 6α του Κ.Α.Π. (ημίωρη παράταση και πέναλτι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα