Πέμπτη, Νοεμβρίου 26, 2020

Σουπερλίγκα : Εξοργισμένοι οι διαιτητές με τις παράλογες και επιλεκτικές κριτικές Κλάτεμπεργκ



Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια στις τάξεις των διαιτητών της Σουπερλίγκα  υπάρχει έντονος αναβρασμός αλλά και εκνευρισμός τις τελευταίες ώρες, για τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ/ΕΠΟ ,αφού αδυνατούν να πιστέψουν πως είναι υποχρεωμένοι σε ανάλογες περιπτώσεις να ακυρώνουν τα γκολ και να δίνουν επιθετικά φάουλ. Όπως έλεγαν κάποιοι μάλιστα, «ο Κλάτενμπεργκ κάποια στιγμή θα φύγει κι εμείς θα μείνουμε πίσω στιγματισμένοι για χρόνια». 

Αντίδραση Σιδηρόπουλου 

 «Εσύ δεν μας έλεγες πως δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ στο Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης με Λισγάρα και Χασάν»; Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής απάντησε ότι ήταν διαφορετική εκείνη φάση, ο διάλογος συνεχίστηκε με ένταση και τον κορυφαίο Έλληνα ρέφερι να είναι αυτός που αντέδρασε περισσότερο από κάθε άλλον, μέχρι να ακουστεί το «boolshit!» του Κλάτενμπεργκ, επιμένοντας ότι πρόκειται για επιθετικό φάουλ!


Ανακοίνωση των διαιτητών

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Tις τελευταίες ώρες βλέπουμε να διακινούνται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιλεκτικά οι διάλογοι που έλαβαν χώρα στις προγραμματισμένες συναντήσεις με την ΚΕΔ.

Ως επιτροπή διαιτητών θεωρούμε ΛΑΘΟΣ αυτό που έγινε καθώς αυτές οι συναντήσεις διέπονται από ρήτρα εμπιστευτικότητας! Η όποια διαφωνία με την ΚΕΔ σε σχέση με παραβάσεις σε αγώνες δεν πρέπει και δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο συζήτησης έξω από τον χώρο της διαιτησίας. Η δημοσιοποίηση των διαλόγων όχι μόνο δεν βοηθάει σε κάτι αλλά δυσχεραίνει την συνεργασία μας με την ΚΕΔ.

Η ΚΕΔ από την έλευσή τους εργάζεται προς το συμφέρον των διαιτητών σε όλα τα επίπεδα, είτε αφορά στο οργανωτικό κομμάτι, είτε στο οικονομικό, είτε στο χορηγικό (στολές κτλ).

Θεωρούμε ότι από τέτοιες ενέργειες εμείς οι διαιτητές δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα παρά μόνο να γίνουμε βορά σε επικοινωνιακά παιχνίδια.

Συνιστούμε στα μέλη μας την αποφυγή παρόμοιων ενεργειών στο μέλλον και ευελπιστούμε σε πιστή εφαρμογή!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα