Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2020

Κορωνοϊός : Ιδού η καλοκαιρινή πολιτική απάτη Μητσοτάκη , με την ...ασφαλή Ελλάδα .Τους "ξεσκεπάζει" η ίδια η "Καθημερινή '' !!!

 




Δεν το γράφει κάποια Αριστερή "φυλλάδα" αλλά τους ξεμπροστιάζει η ίδια η ''πράβδα" της Ν.Δ και του νεοφιλελευθερισμού "Καθημερινή''

Τι γράφει και τι εννοεί για την καλοκαιρινή πολιτική απάτη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη με τις άθλιες πολυέξοδες φιέστες στα νησιά  και  το αφήγημα περί...ασφαλούς Ελλάδας  ... έτοιμης να δεχθεί εκατομμύρια τουρίστες ,που οδήγησαν στο σημερινό έγκλημα του δεύτερου κύματος της Πανδημίας ?

Οτι ΔΕΝ  έγιναν πολλά τεστ (για να εμφανίζονται χαμηλά ημερήσια  νούμερα κρουσμάτων, ότι ΔΕΝ ενισχύθηκαν τα μέσα μαζικής μεταφοράς (για να αποφεύγονται οι συνωστισμοί) και ΔΕΝ αυξήθηκαν οι αίθουσε διδασκαλίας στα σχολεία...

Ιδού η μεγάλη κυβερνητική ΑΠΑΤΗ του καλοκαιριού λοιπόν για την οποία πανηγύριζαν τότε οι Δεξιοί και τα βρωμοκάναλα της Αθήνας αλλά  τις συνέπειες της , δυστυχώς  τις πληρώνει σήμερα η δύσμοιρη ελληνική Κοινωνία με εκατοντάδες θανάτους και χιλιάδες κρούσματα καθημερινά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα