Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26, 2021

Μάρτυρες υπεράσπισης εναντίον ....Κούγια .Προφυλακίστηκε ο Λιγνάδης

 .



 Στη φυλακή οδηγείται ο Δημήτρης Λιγνάδης, μετά την χθεσινή απολογία του ενώπιον της 19ης ανακρίτριας της Αθήνας για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή δύο ανηλίκων.πΗ διαδικασία ου ξεκίνησε στις 15.30 της Πέμπτης, καθώς Ανακρίτρια και Εισαγγελέας εξέφρασαν την άποψη πως ο κατηγορούμενος πρέπει να προφυλακιστεί.

Νωρίτερα πάντως δύο από τούς μάρτυρες υπεράσπισης που είχε επικαλεστεί και ονοματίσει μάλιστα δημοσίως ,ο συνήγορος του Λιγνάδη Αλέξης Κούγιας,  δήλωσαν... άγνοια και δεν έκρυψαν την ενόχληση τους για το γεγονός ότι αναφέρθηκαν τα στοιχεία τουε

 Οι κ.κ Παναγόπουλος και ο Αγησίλαος Μικελάτος, πιο συγκεκριμένα  που κλήθηκαν από την υπεράσπιση του κατηγορουμένου Δημήτρη Λιγνάδη για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή, με δήλωσή τους προς τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι δεν γνωρίζουν τίποτε σχετικά με την ουσία της υπόθεσης και το επίμαχο χρονικό διάστημα κατά το οποίο φέρεται να διαπράχθηκε ο δεύτερος καταγγελόμενος βιασμός.

Αναλυτικά είπαν«Μετά από δηλώσεις του συνηγόρου υπερασπίσεως του κ. Λιγνάδη στα ΜΜΕ, στις οποίες αναφερθήκαμε ως “μάρτυρες υπερασπίσεώς” του, χωρίς ουδέποτε να έχουμε ερωτηθεί ή να έχει ζητηθεί η σύμφωνη γνώμη μας, δηλώνουμε τα παρακάτω:
- Άμεσα, θα επικοινωνήσουμε με την κυρία Ανακριτή, ούτως ώστε, εάν κριθεί απαραίτητο από τις Δικαστικές Αρχές, να καταθέσουμε.

Δεν γνωρίζουμε τίποτε σχετικά με την ουσία της υπόθεσης και αγνοούμε τους λόγους, για τους οποίους τα στοιχεία μας ανακοινώθηκαν δημοσίως στον Τύπο από την υπεράσπιση του κ. Λιγνάδη. Επαναλαμβάνουμε, ότι κανένας δεν ζήτησε (και δεν έλαβε) τη σύμφωνη γνώμη μας, προκειμένου τα ονόματά μας να ανακοινωθούν στα ΜΜΕ ως “μάρτυρες υπερασπίσεως” του κ. Λιγνάδη, γεγονός το οποίο μας μας έχει προκαλέσει σοβαρή προσωπική, επαγγελματική και ψυχολογική βλάβη.*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα