Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22, 2021

Κ.Πατούλη δεν σε "συκοφαντεί" μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ , αλλά και ο "δικός σου" ο Σκάι για τις συμβάσεις(ΒΊΝΤΕΟ)






 Σε μια επίδειξη απροκάλυπτης  και κωμικοτραγικής Δεξιάς υποκρισίας , ώστε να μη διαταράξει "ενδοοικογενειακές" πολιτικές  ισορροπίες, η Περιφέρεια Αττικής του Πατούλη εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση για το θέμα των περιβόητων συμβάσεων της με εταιρίες συμφερόντων Καρυπίδη , κάνοντας λόγο για "συκοφαντίες" του ΣΥΡΙΖΑ και ...ξεχνώντας την ίδια ώρα ότι τις συγκεκριμένες συμβάσεις δεν τις κατήγγειλε μόνο η Αξιωματική Αντιπολίτευση με σχετική ερώτηση 34 βουλευτών της , αλλά τις αμφισβητεί καθημερινά η ναυαρχίδα της κυβερνητικής και Νεοδημοκρατικής προπαγάνδας ονόματι ΣΚΑΙ 

Με το εν λόγω κανάλι και τις καθημερινές βολές που του εξαπολύει σχετικά ,δεν έχει πρόβλημα άραγε  ο ... ευαίσθητος και... εύθικτος  κ. Πατούλης και δεν νιώθει ότι τον συκοφαντούν ?

Η μήπως κάνει κοινώς " την πάπια " ο Περιφερειάρχης Αττικής , μέχρι να ξεχαστεί το θέμα , φοβούμενος ότι εάν ανοίξει πόλεμο με τον Αλαφούζο και τον Όμιλο του , δεν θα τον "ξεπλένουν"   μετά , ούτε τα νερά όλων των ... χειμάρρων που ξεχειλίζουν κάθε φθινόπωρο στη Αθήνα ?


Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής που δεν τολμά να .... αγγίξει καν τον ΣΚΑΙ.

"Η Περιφέρεια Αττικής από το Μάρτιο του 2020 ως σήμερα έχει υλοποιήσει σημαντικές δράσεις και πρωτοβουλίες, με στόχο τη στήριξη του συστήματος δημόσιας υγείας και την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας για τους πολίτες του Λεκανοπεδίου.

Παρά τους άθλιους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ, όλες αυτές οι δράσεις υλοποιήθηκαν σε συνθήκες απόλυτης ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και τηρώντας τη ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ κι όλα όσα προβλέπονται στο θεσμικό πλαίσιο που δημιουργήθηκε από την Κυβέρνηση για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.

Στο πλαίσιο αυτό, για την αποκατάσταση της αλήθειας κι ως απάντηση στη λάσπη που ρίχνουν τις τελευταίες ημέρες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου που ανήκουν στην αντιπολίτευση, για δύο συγκεκριμένες δράσεις, την προμήθεια μασκών και την προμήθεια των rapidtest, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα