Τρίτη, Αυγούστου 10, 2021

Θύελλα Σαρακηνών : Σημαντική ενίσχυση με Αργύρη Τούφα !



Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση στα χαφ για την Θύελλα Σαρακηνών που απέκτησε σήμερα τον Αργύρη Τούφα 

Ο 25 χρόνος Ημαθιώτες μεσοαμυντικός αγωνίστηκε από το καλοκαίρι του 2018  μέχρι τον Οκτώβριο του 2020 στον Εδεσσαϊκό ,από όπου το τελευταίο τετράμηνο της περυσινής σεζόν μετακόμισε στον Αλμωπό , έχοντας παρουσίες στην flΗ απόκτηση του έχει ως κύριο στόχο την κάλυψη του κενού που άφησε ο Γαρύφαλλος

Η σχετική ανακοίνωση

 "Η Θύελλα Σαρακηνών ανακοινώνει την συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Αργύρη Τούφα. Ο Αργύρης Τούφας έχει καταγωγή από την Νάουσα Ημαθίας, είναι γεννημένος στις 09/01/1996, και μέχρι πρότινος ανήκε στον Αλμωπό Αριδαίας με τον οποίο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Αργύρης Τούφας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΦΑΣ Νάουσα και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό Κ-20, ΑΕ Λάρισα Κ-20 και Βέροια Κ-20, Εδεσσαϊκό, ενώ κατά το παρελθόν έχει χριστεί διεθνής, έχοντας 12 συμμετοχές και 1 τέρμα με την Εθνική Ελλάδος U-18.
Επίσης έχει αγωνιστεί στην Football League για μια διετία με τον ΦΑΣ Νάουσα. Η οικογένεια των Πειρατών καλωσορίζει τον Αργύρη και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία."
3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα