Τρίτη, Αυγούστου 03, 2021

Αναγέννηση : Ισχυρό "τιμ" συνεργατών δίπλα στον Γυριχίδη

 




Με τον Θωμά Γκαρακλιδη που αποφάσισε φέτος να κρεμάσει τα παπούτσια του και τον γνωστό γυμναστή Μιχάλη Δαρδανελιώτη αποφάσισε να στελεχώσει η Αναγέννηση το φετινό προπονητικό της "τιμ" δίπλα στον προπονητή Γιάννη Γυριχίδη 

Η σχετική ανακοίνωση

"Η διοίκηση της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης και ο Θωμάς Γκαρακλίδης θα αποτελέσουν μέλη της προπονητικής ομάδας για την καινούρια ποδοσφαιρική σεζόν.

Ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης, που θα είναι ο γυμναστής της ομάδας, είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Μεγιστοποίηση της Απόδοσης στο ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ενώ παράλληλα διαθέτει δίπλωμα προπονητή, κατηγορίας UEFA B, από το 2017.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε δύο διαφορετικές περιόδους στην Αναγέννηση Γιαννιτσών (2011-2012 και 2014-2015) σε Β’ και Γ’ Εθνική κατηγορία και από το 2015 έως το 2020 ήταν μέλος της ομάδας του Εδεσσαϊκού.

Ο Θωμάς Γκαρακλίδης, που θα αναλάβει το ρόλο του βοηθού, είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα το ποδόσφαιρο ενώ διαθέτει και δίπλωμα προπονητή κατηγορίας UEFA B.

Αποτελεί μέλος της ομάδας από το 2019, καθώς αγωνιζόταν με την φανέλα της μέχρι και τη φετινή σεζόν, ενώ στην μακροχρόνια καριέρα του έχει φορέσει τη φανέλα της Δόξας Δράμας σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική, του Εδεσσαϊκού, της Νίκης Πολυγύρου, του Έβρου Σουφλίου, της Καβάλας, του Εργοτέλη και του Ξηροποτάμου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα