Τρίτη, Μαΐου 16, 2017

Πρώτες στον (Β' όμιλο) οι Παγκορασίδες του Ίκαρου Έδεσσας .

Ούτε τώρα άλλαξε συνήθειες οι παγκορασίδες του Ίκαρου Έδεσσας, αφού νίκησαν το μεσημέρι της Κυριακής ( 14/05/2017 ) στο ΔΑΚ της Κρύας Βρύσης   την τοπική ομάδα με σκορ «3-1 σετ» πραγματοποιώντας έτσι ένα σερί με 14 Νίκες και 2 μόνο ήττες  στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Στην   Κρύας Βρύσης επιβλήθηκαν της ομώνυμης ομάδας με 1-3 σετ, συνδυάζοντας τη νίκη τους με μία καλή και σοβαρή εμφάνιση. Με τον αέρα του ακλόνητου φαβορί ξεκίνησε τον αγώνα ο Ίκαρος,  οι Εδεσσαίες με όπλο το αποτελεσματικό σέρβις και πλουραλισμό στην επίθεση ήταν οι απόλυτα κυρίαρχες του 1ου σετ.  Με τον ίδιο τρόπο  ξεκίνησε και το 2ο σετ.  Η ομάδα της Κρύας Βρύσης δε μπόρεσε να ανταγωνιστεί την ανωτερότητα των αθλητριών του Ίκαρου Έδεσσας.  Η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων μέσα στο γήπεδο ήταν προφανής και σύντομα τα κορίτσια του  Ίκαρου έκαναν εύκολα το 0-2 σετ και μάλιστα παίζοντας χωρίς την πασαδόρο, λόγο αναγκαστικής αλλαγής. Η ομάδα της Έδεσσας έχασε το 3ο σετ με 22-25 και επικράτησε άνετα στο 4ο με 25-14. συνδυάζοντας τη νίκη τους με μία καλή και σοβαρή εμφάνιση.
Τελείωσε η κανονική περίοδος, με το τμήμα πετοσφαίρισης των παγκορασίδων του Ίκαρου Έδεσσας να τερματίζει στην πρώτη θέση του ομίλου. Η ομάδα της πόλης μας έδειξε ότι έχει μέλλον και συνέχεια και δεν αποτελεί απλώς μια φωτοβολίδα με χρόνο λήξης.  Οι μικρές του Ίκαρου έδειξαν σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου ότι  έχουν όλες τις προϋποθέσεις να πετύχουν και είναι βέβαιο ότι ο φίλαθλος κόσμος της Έδεσσας θα είναι συμπαραστάτης τους σε κάθε προσπάθεια. Καλούνται να συνεχίσουν την προσπάθεια και την ανοδική πορεία τους, με σκοπό να πραγματοποιήσουν τον στόχο τους, «διάκριση σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο». Με συστηματική δουλεία, κάτω από την επίβλεψη και καθοδήγηση των έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών τους, μπορούν να φέρουν και νέες διακρίσεις και να αποτελέσουν τον βασικό κορμό των μεγαλύτερων τμημάτων του συλλόγου.   





Την ομάδα των παγκορασίδων του ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας την αποτελούν Γκέντζη Μαρία, Παντελαίου, Μαρίνα, Ιωαννίδη Αναστασία, Δελή Ελένη, Γκίνη Ελένη, Ρέτζιου Άννα, Γκίνη Άννα, Τσουμάγκα Αναστασία, Βιτουλαδίτη Φωτεινή, Βιτουλαδίτη Χρυσούλα, Μάινου Σοφία, Καρτσαμάρη Ραφαέλα, Αναγνωστοπούλου Χαρίκλεια, Σταυρίδου Αικατερίνη, Παπαγιάννη Ανδρονίκη και Μποζίνη Αθηνά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα