Σάββατο, Αυγούστου 26, 2017

Ξεκίνησε προετοιμασία η Παιδική Ομάδα της Αναγέννησης (φώτο)




Η Παιδική ομάδα της Αναγέννησης  Γιαννιτσών που είναι η πλέον άμεσα ...συνδεδεμένη με την Ανδρική του συλλόγου σε ολόκληρο το Νομό τα τελευταία χρόνια , παράγοντας διαρκώς παίκτες που παίρνουν άμεσα το "βάπτισμα του πυρός" στην Α1 από τα 15 τους χρόνια , ξεκίνησε την φετινή προετοιμασία της με τους ΄΄ιδιους πάντοτε υψηλούς στόχους
Οπως αναφέρει σχετικά  η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου

"Ξεκίνησε για άλλη μια χρονιά δυναμικά η προετοιμασία για την παιδική ομάδα της Αναγέννησης η οποία θέλει να συνεχίσει τις καλές πορείες που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Αν και η ομάδα στερείται κάποιου πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια πάντα πρωταγωνιστεί είτε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας ( 2η & 4η θέση) είτε σε Πανελλήνια και Διεθνή Τουρνουά όπως του Μακεδονικού (Road to Salonika), του Βαλκανικού Τουρνουά του Ατέρμων (2η θέση το 2016 με μηδέν παθητικό και ήττα στα πέναλτι απέναντι στους πρωταθλητές Θεσσαλονίκης Bebides2000), του Π.Α.Ο.Κ. με 2η Θέση το 2016 πίσω από την Ισραηλινή ομάδα PAOK Millya Academy στο τουρνουά Κατσούρης).
Για την «Αποτυχία» των τροπαίων και των πρώτων θέσεων είναι υπεύθυνη η μεγαλύτερη «Επιτυχία» της Ακαδημίας της Αναγέννησης, η οποία έγκειται στην παρουσία αυτής στην Αντρική ομάδα. Αφού πριν καλά ολοκληρωθεί η παρουσία των ποδοσφαιριστών στην παιδική ομάδα, κάποιοι από αυτούς ήδη ξεκινούν την ενσωμάτωση και τις προπονήσεις με την αντρική ομάδα. Με το 80% του ρόστερ της ομάδας μας πλέον να αποτελείται από τα Τμήματα Υποδομής του ίδιου του Συλλόγου. Χαρακτηριστικό είναι ότι την προηγούμενη περίοδο από την ομάδα του Παιδικού τμήματος Κ-15 χρησιμοποιήθηκαν 6 παιδιά 2001 ενώ από 1 Δεκεμβρίου 2017 χρησιμοποιήθηκαν επιπλέον 3 παιδιά 2002, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Γιώργο Κατηριάδη (2002) ο οποίος χρίστηκε και σκόρερ στο τελευταίο αγώνα της χρονιάς απέναντι στην Δόξα Μανδάλου. Την φετινή προετοιμασία της ομάδας παρακολουθούν ήδη οι περισσότεροι εξ αυτών και επιπλέον έχουν ενσωματωθεί στην προετοιμασία ακόμα 2 ποδοσφαιριστές του 2002 και ένας του 2003.
Προπονητής του Παιδικού Τμήματος Κ-15 για την περίοδο 2017-2018 θα είναι ο Παντζαρτζής Τάσος, Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα Ποδόσφαιρο & Κάτοχος UEFA C που την περσινή περίοδο προπονούσε την ομάδα της Νίκης Αξού.
Τα υπόλοιπα Τμήματα Υποδομών της Αναγέννησης Γιαννιτσών ξεκινούν τις προπονήσεις τους από Δευτέρα 28 Αυγούστου 5μ.μ."







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα