Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017

Εδεσσαϊκός:Επιστρέφουν στην ενδεκάδα με τα Τρίκαλα Κιόρτσης -Κούμπους,μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς ο Πούπης, τελειώνει με την στρατιωτική θητεία ο Παπαστεργίου



"Βάλσαμο" παρηγοριάς  για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα με Παλαιοχώρι, Καρίτσα και Αγροτικό Αστέρα , αποτελούν για τον Εδεσσαϊκό και τον Ηλία Σαπάνη ,οι μαζικές επιστροφές παικτών που απουσίασαν για διάφορους λόγους και για μικρά ή μεγαλύτερα χρονικά διαστήματααπό την ενεργό δράση
Πιό συγκεκριμένα οι δύο βασικοί ακραίοι αμυντικοί Αγγελος Κιόρτσης και Γιάννης Κούμπους είναι ετοιμοπόλεμοι πλέον αφού ξεπέρασαν πλήρως τους πρόσφατους τραυματισμούς τους και θα ξεκινήσουν λογικά στο αρχικό σχήμα την Κυριακή με αντίπαλο τον Μ.Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας, Επίσης ο επιθετικός Γιώργος Παπαστεργίου που έκανε ντεμπούτο για φέτος στον Εύοσμο πάιζοντας ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά, ανεβάζει συνέχεια ρυθμούς στις προπονήσεις και με την ολοκλήρωση της στρατιωτικής θητεία του στα μέσα Νοεμβρίου θα μπορεί πλέον να να συμμετέχει απρόσκοπτα στις εκδηλώσεις της ομάδας,διεκδικώντας βασικό ρόλο .
Τέλος ο Βασίλης Πούπης μετά την εγχείρηση στο γόνατο που υποβλήθηκε τον Μάιο, αρχίζει να ακολουθεί πλέον κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και μέσα στον επόμενο μήνα θα υπολογίζεται λογικά από τον Σαπάνη και για τους αγώνες


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας . Στον αγώνα της Κυριακής χρειάζεται υπομονή , σεβασμός ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΦΟΒΟΣ στον αντίπαλο και επιτέλους λίγη βοήθεια από τον κόσμο προς τα παιδιά μας ( είναι τρελό να έχουμε τέτοια παρουσία στα εκτός έδρας και το γήπεδο μας να είναι πραγματικό νεκροταφείο). Η μπάλα χαμηλά , τα κεφάλια κάτω , το μυαλό στη θέση του και με λίγη τύχη όλα θα πάρουν τη σειρά τους. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία Κυριάκος Κωφίδης Έδεσσα , 26/10/2017.
Υ.Γ. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν και ιδιαίτερα στον μεγάλο αρχηγό μας Δημήτρη Λαφαζανίδη τον οποίο αναμένουμε σύντομα στους αγώνες.

Ανώνυμος είπε...

η ομάδα έχει πολύ μέλλον.Δεν χρειάζεται να αγχώνομαστε και να πιέζουμε τα παιδιά.Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα και φρεσκάδα.Το θέμα του προπονητή και συνολικά είναι απλώς πως, να διαχειριστεί τόσους πολλούς ελπιδοφόρους που όλοι δεν γίνεται να παίζουν.Κάποιοι θα μείνουν και πάγκο.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ. είπε...

Πρεπει να βρεθει τροπος η αμυνα μας να μην δεχεται τοσο ευκολα γκολ, εχουμε φαει 10 γκολ και εχουμε την χειροτερη αμυνα μαζι με την Καριτσα.Το προβλημα της ομαδας μας ειναι εκει.Σε καμια περιπτωση το παιχνιδι με τον Αστερα δεν επρεπε να χαθει, τους καναμε δωρω αυτη την νικη.Ευχομαι στον Ηλια Σαμπανη να βρει τη χρυση τομη για να ερθουν επιτελους τα επιθυμιτα αποτελεσματα που αρμοζουν στον ιστιρικο συλλογο μας. Καλη επιτυχια για την συνεχεια.

Ανώνυμος είπε...

μην ξεχνάς την ανώριμη αποβολή του Φωτιά που αφησε την ομάδα για 3 ματς

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα