Παρασκευή, Δεκεμβρίου 22, 2017

Υπόθεση "στημένων " αγώνων " : Αίτηση αναίρεσης του βουλεύματος προτείνει πιο "βαριές'" κατηγορίες για Μαρινάκη και αθωώνει ποδοσφαιριστές...




Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης άσκησε αναίρεση κατά του έωλου, κατά πολλούς νομικούς, βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών το οποίο, ύστερα από 14 μήνες παρέπεμψε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για ένα μόνο κακούργημα, αυτό της αλλοίωσης αποτελέσματος ποδοσφαιρικού αγώνα, μετατρέποντας παράλληλα σε…πλημμέλημα την αρχική κατηγορία σε βάρος του για εγκληματική οργάνωση.
Η αναίρεση του κ. Βουρλιώτη ασκήθηκε ακριβώς στην εκπνοή της σχετικής προθεσμίας που προβλέπεται από το νόμο και αφορά σε νομικούς λόγους. 
Σύμφωνα με πληροφορίες  στο στόχαστρο μπαίνουν του τα απαλλακτικά σκέλη του βουλεύματος για τον κ. Μαρινάκη τα οποία άλλωστε είχαν προκαλέσει πολλά ερωτήματα στην κοινή γνώμη.
Σύμφωνα με δικαστικές πηγές ο κ. Βουρλιώτης θεωρεί ότι δεν είχε επαρκή αιτιολογία ούτε η απαλλαγή του κ. Μαρινάκη από ορισμένες αξιόποινες πράξεις ούτε και η μετατροπή της κατηγορίας του επί το ευνοϊκότερο. 
Τέλος στην ίδια αίτηση αναίρεσης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές προτείνεται  η αθώωση όλων των εμπλεκόμενων με την περιβόητη αναμέτρηση Ολυμπιακός -Βέροια 3-0 του 2012 , μεταξύ των οποίων και ο νυν ποδοσφαιριστής του Εδεσσαϊκού Σκαθαρούδης, λόγω έλλειψης επαρκών στοιχείων



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα