Τρίτη, Φεβρουαρίου 27, 2018

Εδεσσαϊκός : "Τρέχει'' αήττητο "σερί" εκτός έδρας από τα ...παλιά !! Επτά συνεχόμενους αγώνες και 4 μήνες έχει να χάσει φέτος μακριά από το γήπεδό του !!!











Ενα αήττητο εκτός έδρας σερί 7 αγώνων και  4 μηνών  που έχει να συμβεί σε Εθνική Κατηγορία 35 ολόκληρα χρόνια από την ομάδα της σεζόν 1982-83 (πρωταθλήτρια Πανελλήνιας Γ΄Εθνικής τότε)....τρέχει  ο φετινός Εδεσσαίκός στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου
Πιό συγκεκριμένα μετά την ήττα με 1-0 την 7η αγωνιστική στην Αριδαία , ..αρνείται να χάσει μακριά από το γήπεδό του μετρώντας 8 συνεχόμενες εξόδους με νίκες και ισοπαλίες , που κατά σειρά είναι (0-0 στον Μακεδονικό. 1-2 στον Καμπανιακό, 0-3 στον Λαγκαδά, 1-1 στην Καρίτσα, 0-3 στα Τρίκαλα Ημαθίας, 1-1 στην Κατερίνη και 1-1 στο Κιλκίς) 
Ακολουθούν αλλα 3 εκτός έδρας ματς μέχρι το 'φινάλε' και η ομα΄δα θέλει να διευρύνει αυτό το ρεκορ παίζοντας σε Καρδία , Νάουσα και Καυτατζόγλειο και δή με βαθμολογικό κίνητρο
Πρόκειται μάλιστα για μια ...μεταμόρφωση του φετινού Εεσσαίκού σε σχέση με τις 7 πρώτες αγωνιστικές όπου σε 4 εξόδους είχε 3 ήττες (Παλαιοχώρι 3-1, Αγροτικό 4-3 και Αριδαία 1-0)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα