Δευτέρα, Φεβρουαρίου 26, 2018

Εδεσσαίκός : Ικανοποιημένος από την εμφάνιση στο Κιλκίς , προβληματισμένος για τις απουσίες στα επόμενα παιγνίδια ο Ηλίας Σαπάνης !












Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της  ομάδας στο Κιλκίς και το τελικό 1-1 δήλωσε χθες στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο τεχνικός του Εδεσσαίκού Ηλίας Σαπάνης.
Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά "είχαμε τον έλεγχο του παιγνιδιού με καλή κυκλοφορία της μπάλλας και αμυντική συμπεριφορά  από την αρχή και αν δεν ερχόταν η αποβολή του Καράμπελα , την οποία θεωρώ άδικη, το αποτέλεσμα πιστεύω θα ήτα καλύτερο. Ετσι όπως διαμορφώθηκαν οι συνθήκες μετά την αποβολή θεωρώ δίκαιο το 1-1 και θετικό για την ομάδα μας''
Σε ερώτηση εξάλλου για τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες  βασικών παικτών που προέκυψαν από το χθεσινό ματς για την συνέχεια, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του αλλά εξέφρασε την παποίθηση ότι τα κενά θα καλυφθούν. Πιο συγκεκριμένα είπε ''Είναι σίγουρα πολύ σοβαρές οι ελλείψεις των Καράμπελα, Κιόρτση και Τσουμάγκα στο επόμενο παιγνίδι ή και και στην συνέχεια, καθώς οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι ο βασικός κορμός. Πιστεύω τουλάχιστον να είναι έτοιμη την ερχόμενη Κυριακή Σκαθαρούδης και Γολιδόπουλος. Εχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά πάντως γιατί δουλεύουμε πολύ και θεωρώ ότι όποιος κληθεί να αγωνιστεί θα ανταπεξέλθει στον ρόλο του"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα