Κυριακή, Μαρτίου 11, 2018

Παναγιώτης Τζουβάρας :" Δεν καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε , εφαλτήριο για το μέλλον αυτή η συμμετοχή μας""









Παρά την εμφανή πικρία τους για το αποτέλεσμα προπονητής και αρχηγός του Αερωπού παραδέχθηκαν την ανωτερότητα του Δούκα στην συνένετυξη Τύπου δηλώνοντας

ΠΗΛΑΛΙΔΗΣ
«Να δώσω τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα του Δούκα για τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό. Δεν χρειάζεται να συζητάμε για το ποιος ήταν καλύτερος στο ματς. Εμείς παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν κοντά στο σκορ, αλλά στην συνέχεια μείναμε από δυνάμεις.
Ο Δούκας στο δεύτερο μέρος ήταν πρωταγωνιστής. Για να παίξεις καλά σε ένα τέτοιο ματς δεν αρκεί μόνο να το θέλεις, αλλά να το δείξεις κιόλας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα παιδιά έδειξαν πως το ήθελαν, αλλά δεν έφτανε μόνο αυτό, ενώ είχαμε και τραυματισμούς.
Αυτό ήταν ένα καλό μάθημα για το μέλλον. Σαν ομάδα έχουμε καλό υλικό και το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά. Κοιτάμε το μέλλον λοιπόν για να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ένα πυροτέχνημα. Έχουμε βλέψεις να καθιερωθούμε. Θέλω να δώσω και πάλι συγχαρητήρια στον Δούκα και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στον τελικό.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ  «Ήταν μια πανάξια και πεντακάθαρη νίκη για την ομάδα του Δούκα. Δεν καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε στην αναμέτρηση και δεν δείξαμε μια καλή εμφάνιση όπως στα προηγούμενα παιχνίδια.
Είχαμε ωστόσο και κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς. Ελπίζουμε πως αυτή η συμμετοχή θα αποτελέσει εφαλτήριο για νέες καλές εμφανίσεις στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα