Κυριακή, Σεπτεμβρίου 23, 2018

ΕΠΣ Πέλλας :Εγινε ...αυτόματα και από φέτος η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων , με 12 ομάδες !











Στην Ενωση Πέλλας ...προφανώς όλα λειτουργούν άψογα  επί διοίκησης Αντωνίου σε βαθμό τέτοιο μάλιστα που ακόμα και οι αναδιαρθρώσεις των πρωταθλημάτων να γίνονται....αυτόματα και σε χρόνο ρεκόρ. Πως συνέβη αυτό?
Αντί να βρεθούν οι αντικαταστάτριες ομάδες για να καλύψουν τα κενά σε Α1(2) και Α΄(7) Κατηγορία για να διεξαχθούν τα φετινά πρωταθλήματα με 14 ομάδες ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΡΗΤΑ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΣ, η ΕΠΣ με τις ευλογίες δυστηχώς και των ίδιων των σωματείων επέλεξε να προχωρήσει από φέτος στις σχετικές ...μειώσεις, εκμεταλευόμενη την απροθυμία των επιλαχόντων συλλόγων  (πλην ΠΑΟΚ Αραβησσού) να πάρουν τα (υπόλοιπα) εισιτηρία ανόδου
Την ίδια στιγμή βέβαια τα πρωταθλήματα  δύο ανώτερων Κατηγοριών συρρικνώνονται μένοντας με ...36 μόλις ομάδες από τις 45-48 που ήταν πριν 5-6 χρόνια, ενώ επιπλέον εάν δεν υπάρξουν πάνω από 14 δηλώσεις συμμετοχής στην Β' (ήδη αποχώρησαν Μακεδονικός Γ. Βορεινό και από πέρυσι το Λιποχώρι) θα σημειωθεί φέτος νέο αρνητικξό ρεκόρ συμμετοχών σε όλα τα πρωταθλήματα , κάτω και από το όριο των 50 ,όταν το 2010 έφθαναν τις 100 !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα