Δευτέρα, Ιανουαρίου 28, 2019

Απειλές κάφρων του Ολυμπιακού στους διαιτητές για "νεκροταφεία"στην χθεσινή δύσκολη νίκη 20-16 επί του Αερωπού Εδεσσας










Το απαίσιο και αποκρουστικό πρόσωπο της της διαχρονικής οπαδικής "καφρίλας" του Ολυμπιακού σε όλα τα σπορ ,υπό την ανοχή ομοσπονδιών , πειθαρχικών οργάνων, αστυνομίας, Δικαιοσύνης και Πολιτείας , εμφανίστηκε χθες στον αγώνα χάντμπολ του ΔΑΚ Νίκαιας όπου κάποιοι εμμετικοί και ανεξέλεγκτοι,,, φυσικά "Τσουκαλάδες" ,δεν δίστασαν να απειλήσουν τους διαιτητές με ..νεκροταφείο βλέποντας την  ομάδα τους να μη μπορεί να νικήσει τον,,,ταπεινό Αερωπό (ημίχρονο 8-0 τελικό 20-16)

Τα όσα αναγράφουν στο Φ.Α οι διαιτητές Τσάκωνας-Ζήσης είναι όντως ανατριχιαστικά και αναμένουμε με ενδιαφέρον τις αποφάσεις της ΟΧΕ αλλάκαι την ευαισθητοποίηση του ..άφαντου υφυπουργού Βασιλειάδη
«Στο 42:03 ο αγώνας διεκόπη διότι φίλαθλοι οι οποίοι φορούσαν διακριτικά του Ολυμπιακού και βρισκόντουσαν πίσω από το τέρμα του γηπέδου έβριζαν χυδαία τον διαιτητή του αγώνα, λέγοντας του: ’’Θα βρεθείς στο νεκροταφείο εσύ και η π… η μάνα σου, ξέρουμε με τι όχημα κυκλοφορείς, την επόμενη φορά θα ανοίξουμε την πόρτα των αποδυτηρίων’’. Μετά από παρέμβαση του παρατηρητή του αγώνα αλλάχτηκε η θέση των διαιτητών στον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας συνεχίστηκε. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη εντός του γηπέδου».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χίλια μπράβο στους λεβέντες μας που μέσα σε αυτήν την υπέροχη επιστημονική ατμόσφαιρα παλαιψαν σαν λιοντάρια και στρίμωξαν στα σκοινιά τους πολυδιαφημισμένους κακομαθημενους αντιπάλους μας. Περιμένουμε από την αθλητική δικαιοσύνη τα αυτονόητα... Κωφιδης Κ Έδεσσα.

Ανώνυμος είπε...

Όταν πέρυσι οπαδοί του ΠΑΟΚ έριχναν φάπες στη γραμμή του πλαγίου στους παίκτες του Ολυμπιακού, ήταν άλλο ένα ντέρμπι. Καραγκιόζη δημοσιογραφίσκε, πεινάλα ρωσοτραφή.

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα