Πέμπτη, Ιανουαρίου 31, 2019

Γ΄Εθνική : Πήρε τερματοφύλακα στο 'παρά πέντε'' των μεταγραφών μετά τον τραυματισμό του Καραογλανίδη










Στην  απόκτηση του τερματοφύλακα Γιώτα προχώρησε εσπευσμένα σήμερα τελευταία ημέρα των χειμερινών μεταγραφών ο Α.Σ Γιαννιτσά ,μετά τον πρόσφατο νέο τραυματισμό του Αβραάμ Καραογλανίδη και την στράτευση του Παπουρτζή
Ο 25χρονος  πορτιέρο Θανάσης Γιώτας που έμεινε ελεύθερος  από τον Άρη Παλαιοχωρίου μετά την επιστροφή του Τάσου Καρακούτση στην ομάδα της Χαλκιδικής, Τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση των Γιαννιτσών και υπόγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Α.Σ. Γιαννιτσά.
Ο Θανάσης Γιώτας γεννήθηκε στις 27-8-1994 έχει ύψος 1:93 και Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Αγροτικό Αστέρα από όπου ξεκίνησε και ποδοσφαιρικά , Αιολικό, ΑΟ Καρδίας, Εθνικό Ν. Αγιονερίου . Ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας έχει πολλές παραστάσεις από Β' και Γ' εθνική.
Στις πρώτες τους δηλώσεις στην ομάδα ο Θανάσης μεταξύ άλλων τόνισε “ Ήρθα σε μια πολύ δυνατή ομάδα που η βαθμολογική θέση της είναι πλασματική, έρχομαι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και μέσα από τις επιτυχίες της ομάδος να μπορέσω και σε προσωπικό επίπεδο να διακριθώ”

Ο Α.Σ. Καλωσορίζει τον Θανάση στην μεγάλη οικογένεια του και του εύχεται υγεία και τα καλύτερα με την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα