Δευτέρα, Μαΐου 18, 2020

Δίωξη κατά Μαρινάκη για ηθική αυτουργία σε άσκηση βίας εναντίον δημοσιογράφου !



















Η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε δίωξη  σε βαθμό πλημελήματος για το αδίκημα της παράνομης βίας  σε βάρος  πέντε ανδρών της φρουράς του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, σε βάρος του ίδιου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ  Ολυμπιακού για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε παράνομη βία, αλλά και σε βάρος του εκδότη της εφημερίδας «Αξία» Αντώνη Πίκουλα για συνέργεια στο αδίκημα.

Οπως είχε καταγγείλει ο δημοσιογράφος Πάρις Κουρτζίδης, το μεσημέρι της 15ης Μαρτίου 2018, έφτασε σε ξενοδοχείο όπου είχε ραντεβού με στενό φίλο του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ προκειμένου να συζητήσουν για ένα δημοσίευμα που αφορούσε υπόθεση του επιχειρηματία. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, οι άνδρες της ασφάλειας του επιχειρηματία έκαναν ένα ημικύκλιο ασφαλείας σε μικρή απόσταση από τους δύο άνδρες. Ενας από αυτούς κάθισε πίσω από την πολυθρόνα του Κουρτζίδη και, σύμφωνα με την καταγγελία, του είπε πως τον απειλεί με όπλο και πως κινδυνεύει η ζωή του. Μάλιστα φέρεται να του ανέφερε πως το όπλο έχει σιγαστήρα και πως, αν τον πυροβολήσει, δεν θα φανεί και δεν θα ακουστεί τίποτα.
Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε  σήμερα ένας από τους διωκώμενους για την υπόθεση  ο κ. Πίκουλας "όλως τυχαίως " έναν χρόνο μετά ανέλαβε ρόλο διευθυντή στην ποδοσφαιρική Ακαδημία του Ολυμπιακού (...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα