Παρασκευή, Μαΐου 22, 2020

"Επίθεση" συνδέσμου οπαδών της ΑΕΚ Καραπαπά και Ολυμπαικό , αλλά η ΠΑΕ και ο..βαρύμαγκας Μελισσανίδης ...μούγκα !!








Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων
"Άκου Καραπαπά:
Την ORIGINAL 21 στο στόμα σου εσύ δεν θα την βάζεις. Ανθρώπους σαν εσένα δεν τους φοβηθήκαμε ποτέ. Είναι τιμή μας τέτοιοι άνθρωποι να είναι απέναντι μας.
Η ORIGINAL 21 είναι ό,τι ακριβώς θα ήθελαν οι γονείς σου να γίνεις αλλά τους απογοήτευσες. Είμαστε άνθρωποι αληθινοί, καθαροί με ήθη και αξίες, αγαπάμε παράφορα την ΑΕΚ, έχουμε λογο, κάνουμε λάθη αλλά τα παραδεχόμαστε και πληρώνουμε για αυτά, σιχαινόμαστε τους φασίστες και τους ανθρώπους που έχουν τον ρόλο του πιστού σκυλιού που του πετάνε ένα κόκκαλο για να γαυγίσει και να κάνουν τον άλλον να τρομάξει! Γινόμαστε κατανοητοί Τζακ;
Τα αντίθετα ακριβώς Κώστα ψάξε να τα βρείς στον καθρέφτη και στους ομοίους σου, εκεί που πηγαίνεις και φωτογραφίζεσαι με κράνη, καπνογόνα και μαδέρια για να τους πουλήσεις οπαδιλίκι και πόσο πολύ σας ενώνει η αγάπη σου για την Τσέλσι… εεεε τον Ολυμπιακό θέλουμε να πούμε!
Και κάτι για το τέλος αιώνιε συμπαρουσιαστή: Βλέπουμε εδώ και καιρό μια συντονισμένη επίθεση από όλα τα site που διαχειρίζεσαι εσύ και το συνάφι σου στην ΑΕΚ.
Για να ακριβολογούμε στην οικογένεια της ΑΕΚ. Πότε ψέματα για εμπόδια στο γήπεδο, πότε προσωπική επίθεση στον Μελισσανίδη, πότε στον προπονητή και τους παίχτες, στον κόσμο της ΑΕΚ και τώρα τελευταία και στην ομάδα χάντμπολ. Μα καλά ρε Κώστα, έτσι στεγνά του τα τρως του Βαγγέλα; Νομίζεις ότι πιάνει τόπο η γραμμή που θες να περάσεις; Πρέπει να είσαι αρκετά χαζούλης για να πιστεύεις οτι νοήμων άνθρωπος θα πάρει σοβαρά αυτά που γράφει ένα site προσκείμενο στον Ολυμπιακό. Όυτε τα δικά σας τα άβουλα όντα δεν τα παίρνουν στα σοβαρά. Κάτι γερασμένα άλογα τύπου Βαγγέληδες, Μανώληδες, Μπάμπηδες, Κωστήδες τα εχει ξεράσει η ιστορία, δεν μπορούν να κάνουν κακό στην ΑΕΚ αυτοί Κωστακη. Κανείς σας δεν μπορεί.
Απλά Κωστάκη για όλους αυτούς και κάποιους άλλους επειδή τους ξέρουμε θα κλείσουμε με κάτι ωραίο που διαβάσαμε: «Τους εχθρούς σου σύμφωνα με τον Αριστοτέλη δεν τους συγχωρείς μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Και θα αποδοθεί και θα πληρώσουν για τη χολή και τη λάσπη και τη βρωμιά»
Και αν σου φαίνεται απειλητικό αυτό το τελευταίο, ζήτα να παρέμβει εισαγγελέας! Βλάκα, ε βλακα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα