Κυριακή, Νοεμβρίου 08, 2020

Θλιβερός Παράσχος ...ονειρεύεται τις διαιτησίες της "παράγκας" !!

 


Ο 70 χρόνος  συνταξιούχος προπονητής  του Απόλλωνα και βετεράνος παίκτης του ΠΑΟΚ (τρομάρα του) αφού σώθηκε σε δύο φάσεις από το VAR (πέναλτι και ακυρωθεν γκολ Ζιφκοβιτς) δεν του άρεσε το καθαρό πέναλτι του Σφιντερσκι που δόθηκε με τον ίδιο τρόπο και μίλησε για διαιτησία χειρότερη από το παρελθόν !!

Εννοώντας προφανώς ότι ήταν καλύτερα στην εποχή της "παράγκας" τότε δηλαδή που έβρισκε καλές δουλειές σε ομάδες του "συστήματος"

Πρόλαβε μάλιστα με τις δηλώσεις του αυτές να εισπράξει τα εύσημα από τα "ερυθρόλευκα" ΜΜΕ και ίσως αύριο -μεθαυριο κάποια θεσουλα σε κάποια ομάδα "δορυφόρο" του Ολυμπιακού




Θυμίζουμε ,δε, ότι ο Παράσχος είχε προσληφθεί και  στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2007, αλλά εκδιώχτηκε κακήν κακώς ύστερα σε δύο μήνες κι αφού μεταξύ άλλων είχε διασυρθεί με 7-0 !! σε φιλικό προετοιμασίας από την νεοφώτιστη τότε στην Β Γερμανίας Μπράουνσβαϊγκ 

Οι εξωφρενικές  σημερινές δηλώσεις του υπέργηρου τεχνικού

«Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ακούει κάποιος 1-3 και νομίζει ότι ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, Πιστεύω θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει την ισοπαλία. Δεν χρειάζεται να γυρίζουμε στη διαιτησία, γιατί υπάρχει και το VAR, αλλά τα προβλήματα παραμένουν και γίνονται και χειρότερα από ότι παλιά. Τα αποτελέσματα θα έρθουν με την ψυχή που βγάζει η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα