Δευτέρα, Φεβρουαρίου 01, 2021

"Πιστολέρο" δηλώνονταν επίσημα σε πάγκο ομάδας , αλλά η κυβέρνηση ασχολείται μόνο με τις εκλογές στην ΕΠΟ!

 




Όπως αποκάλυψε  χθες η  τηλεοπτική εκπομπή  «Total Football» του Open και οι δυο οπαδοί του Άρη που  συμμετείχαν στο πρόσφατο θλιβερό περιστατικό,  "απόπειρας ανθρωποκτονίας", μεταξύ οπαδών όπως το χαρακτηρίζει η Αστυνομία , δηλώνονταν μέχρι πέρυσι στα φύλλα αγώνων της ομάδας τους στην Superleague με επίσημες ιδιότητες  

Η εκπομπή μάλιστα  παρέθεσε ως αποδεικτικό , φύλλο αγώνα με την επίσημη λίστα των ανθρώπων που είχαν δικαίωμα παρουσίας στον πάγκο, στο περσινό Ολυμπιακός-Άρης 4-2 στις 19 Ιανουαρίου 2020 ,στο οποίο Φ.Α φαίνονται  τα ονόματα των συλληφθέντων που είχαν δηλωθεί απο την ΠΑΕ ως φροντιστής και μασέρ αντίστοιχα.  

Την ίδια ώρα ωστόσο η κυβέρνηση της Ν.Δ ο πρωθυπουργός και οι συναρμόδιοι υπουργοί τής εθελοτυφλούν μπροστά σε αυτές τις πρωτοφανείς σκηνές "Φαρ Ουέστ"που λαμβάνουν χώρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ασχολούνται αποκλειστικά με τις εκλογές της ΕΠΟ και την επιβολή ενός προέδρου της αρεσκείας τους .

Και το πρωτοφανές βέβαια δεν έχει να κάνει με τέτοιες "συναντήσεις" αντιπάλων οπαδών που συνέβαιναν ανέκαθεν , αλλά με το ότι συνελήφθησαν ως συμμετέχοντες και δράστες ,άτομα που κατέχουν επίσημες ιδιότητες σε ΠΑΕ και δηλώνονται ως αξιωματούχοι της , εντός αγωνιστικών χώρων !!

Μια κυβέρνηση δηλαδή πού θέλει να αστυνομεύσει αυστηρά πανεπιστήμια , συνδικαλιστικές κινητοποιήσεις και κάθε άλλη έκφραση διαμαρτυρίας , αδιαφορεί για το ποιόν και την επικινδυνότητα , ανθρώπων που δηλώνουν οι ομάδες στους πάγκους τους 

Τυχαίο ή οφείλεται στις στενές κομματικές συγγενικές και "άλλες"  σχέσεις της κυβέρνησης με συγκεκριμένη ΠΑΕ και μεγαλομέτοχο μεγάλης... βαρύτητας ?






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα